Jócskán megnőhet a Galaxy S8 és az S8 Plus kijelzője

Bár egyes pletykák késő téli, mások tavaszi bejelentésre számítanak, már most szép számmal akadnak Galaxy S8 pletykák, ezek közül néhányat a minap foglaltunk össze. Népszerű vélemények szerint az előlapról a Samsung letakarít lényegében mindent, hogy a kijelző domináljon, amivel vagy a méreteken lehet majd spórolni, vagy azonos mérethez nagyobb kijelzőt társítani.

Egy kis manipuláció, és máris eltűntek az S7 edge kávái
Nagyobb kijelző fér ugyanakkora mobilra, ha sikerül a káváktól megszabadulni [+]

Helyi források az utóbbira szavaznak: a The Korea Herald szerint az S7 és az S7 edge paramétereit nagyjából megtartó Galaxy S8 és S8 Plus 5,7 illetve 6,2 hüvelykes megjelenítőt kaphat, ez pedig a pórul járt Note rajongóknak lehet gyógyír. Azért nem árt az ilyesfajta értesülést fenntartásokkal kezelni: bármennyire is a kijelző domináljon, 16:9-s képarány mellett egy 5,7 hüvelykes készülék mindenképpen szélesebb lesz az S7-nél.

LG BL40 New Chocolate
Volt már nálunk hosszúkás kijelzőjű mobil, például az LG BL40 [+]

Persze előfordulhat, hogy a Samsung a Xiaomi Mi Mixhez hasonlóan hosszúkásabb megjelenítő mellett dönt, elvégre oldalt kevésbé, alul-felül annál inkább faragni lehet a kávákból. Nem teljesen ismeretlen ez a tech világban: manapság kezdenek az ultraszélesvásznú monitorok elterjedni, és ki ne emlékezne például az LG BL40 igencsak hosszúkás kivitelezésére?

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés