2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Januárban mutatkozik be a Galaxy S7?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: SamMobile

Újabb pletykák szólnak a megszokottnál korábbi startról: a Galaxy S6 folytatása az ET News szerint az MWC-t sem várja meg, és már januárban bemutatkozik.

Hirdetés

Hiába a két remek készülék és az androidos világban jónak számító eladási mutatók, a Galaxy S6 és az S6 edge mégis a Samsung várakozásai alatt teljesít az eladások frontján, és talán ezért is (és a nagy rivális új készülékeinek érkezése miatt) hozták előre az S6 edge+ és a Note5 premierjét (kár, hogy az utóbbi csak jövőre érkezik Európába). Az S7 hasonló módon, a vártál előbb megjelenhet: a SamMobile januári premierdátumot olvasott ki az ET News koreai nyelvű híréből.

Különleges és meghökkentő Samsung Galaxy S6 edge formavilága
Az S6 széria folytatása 2016 legelején megérkezhet [+]

Egy készülék bejelentésének közeledtét egyébként a gombamód szaporodó pletykák is jelölik, és már most sokat hallani az S7-ről. Például azt, hogy nyomásérzékelő technológiát kap (a kapcsolódó szabadalmat a Samsung már tavaly benyújtotta, most fogadták el), USB-C csatlakozó kerül alulra, Snapdragon 820-as vagy Exynos 8890-es SoC kerül bele régió szerint, és magnéziumötvözetből fog készülni a ház, elöl-hátul üveglappal. A SamMobile-on még olyan merészebb pletykákat is olvasni, miszerint háromféle S7 variáns lehet hardver szerint, illetve egy „prémium” és egy „prémium alatti” változat, a Samsung pedig kétkamerás hátlapi rendszert, illetve 20 megapixeles ISOCELL szenzort is tesztel.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.