- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ONEFREE
aktív tag
Nem jött be az s6 széria várt eladási profit hozama.. Ezért az S7 talán kihúzza őket a lekvárból ..Egyértelmű.. Ezt sokan miért nem látják?! Gyanítom a cserélhető aksi és a mem kártya vissza költözik az S7 ben. Hiába szép az edge sorozat, de sokan a samut a cserélhető akkumulátor és a minőség kombinációja miatt vették. 😀
-
babkukta
senior tag
Mintha kezdene a Samsung berezelni.... Azt várják majd ők is, mint a Sony, h minél hamarabbi csúcsmodell = a nagyobb bevétellel? Ez eddig nem jött össze.. A Note 5 is hamarabb jött. Ja, h Európát kihagyták? Ok.
A Samsung is elmegy majd abba az irányba, h fél évenként jön majd új S meg Note -
RaveForce
veterán
nemtudom egyébként mit bas*tak el a 6os szérián, de kipróbálva, ha bezárja is, sokkal gyorsabban tölti vissza mint bármi, emiatt vihar a biliben a dolog, ez is 4-5 app után, de pl. az én note4-esemnél van teszt 5.1.1-gyel 3 legnagyobb játék közt fluid a váltás..én is használom csak nem ezeket a játékokat és tapasztalaom. Viszont.én pölle direkt ugy alakitottam ki a felületet h a kezemre álljon minden app..ÉRTSD..sose keresem az app switchrben...és sztem ez a gyakoribb, ami villámgyors töltésnél senkit nem érdekel honnan szedi...ha memóriából.. az kva jó mert a port.hu-t rendszeresen lövöm ki, mert nem az aktuális tv-műsort tolja elém amikor nézném mi van..
-
ak76
senior tag
Részemről totál érdektelen mikor adják ki,először is csináljanak új TW-t,mert ez ami van,egyrészt borzalmas,másrészt így az x-edik generáció után totál unalmas is.
Aztán tanuljanak meg sw-t írni,hogy a 3GB RAM nem elég mindenre,mert elfogy,mint a hold az égen,az nem a hw szekció hibája,hanem a béna programozóké,ugyanez a 3 GB valamiért tökéletesen elég a G4-esemen,pedig az Lg UI sem egy matyóhimzés.
Nekem a design a hatosnál bejött,legalábbis az Edge esetében,a sima hatos olyan semmilyen,totál átlagos,mondhatni Samsungos,és ez inkább pejoratív. -
-
turbulencia8
őstag
Eddig a magneziumotvozetet mindig a fapados AlMgSi1 otvozetre lottek el a marketingesek, amiben kemeny 1% magnezium van. A szifon is csak a 6plus verzioknal valtott 7075-re. A magnezium ontese igen draga mulatsag, ha tenyleg azt raknak bele, hat le a kalappal!
-
Kasya
nagyúr
-
Robertoq
őstag
Tényleg, mi a helyzet az S6 minivel?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #10 üzenetére
Nem átlátni nehéz, hanem felesleges ennyi prémium telefon. Legyen egy 6 inches phablet méretű és legyen egy kisebb, mondjuk 5 inches. Fél inch különbségnek (5,5 vs 6) szintén nincs értelme 16:9-es kijelzőnél. Elaprózzák 10-12 felé a fejlesztésre és reklámozásra szánt pénzt feleslegesen ennyi modellel és évi két megjelenéssel, míg az Apple 2 modellre koncentrál, amiknek a hardvere, szoftvere nagy mértékben közös.
Szóval legyen évente egy Note és egy S(x).
-
Fejvadi
nagyúr
Azt hittem már, hogy valaki beteg a Samsunghál, hogy ennyit kell várni.
-
RaveForce
veterán
Elképzelni sem tudom hogy a Samsung és a HTC vezetőségének hogy jönnek manapság az ötletei.
Amíg ezek bohóckodnak az LG szépen összekapja magát.Azért nem eszik olyan forrón, a samsung még mindig a 2. legtöbbet (androidon az első) fölözi le a piacról profit tekintetében, az LG meg éppen hogy az utóbbi időben végre egy minimális haszonra tett szert, tehát ez még odébb van az LG-nél pláne amíg ilyen a kínálata...
-
RaveForce
veterán
Szokásos éves kamu-pletyka... már csak azért is, mert vicces lenne, ahogy EU-ban kijön a note5 a tavalyi exy-vel(ami persze bőven elég mindenre, dehát sose ez számított), aztán rá pár hétre az S7 egy egész szériával újabb SoC-vel..
-
törölt tag
KNOX + bloatware + no root + no mikroSD = no Samsung.
-
leslien
nagyúr
Note 5 fog jönni Snapdragon 820 - al.. és semmi más egyelőre...
-
tomboy0013
veterán
Szépen lassan menetel a Samsung a Sony után.
-
Remélem, vízállóak lesznek az S7-ek. A Samsung a kedvenc gyártóm jó ideje, csak csinálna több MIL-STD810G-s mobilt (olcsóbban)!
-
Angel78
aktív tag
Ugyan már ilyenkor komolyabb vízíókat látnak a marketingesek, újságírók, ipari kémek és a userek, mint Janis Joplin a legvadabb delíriumában.
Az edge-nél szebb formát nem hiszem hogy tudnak csinálni max ezt csiszolgatják és/vagy elrontják. Aztán tehetnek bármit a tábor másik fele meg köpköd, hogy egy újabb alma koppintás!
Korai nagyon az új típus, a leírt infók meg mint mindig a korrekt forrás 100%-át mellőzik! -
Ricardo
titán
A végén még hamarabb bejelentik az S7-et, mint ahogy a Note 5 ideér
-
konczy3
senior tag
Ezt a szösszenetet ma láttam:
Samsung Galaxy J1 ACE
Tolják a telefonokat egyfolytában ész nélkül -
JoeYi
őstag
a magnézium hülyeségnek hangzik. 30%-al könnyebb mint az alu, de 2-3x drágább. Szóval nem hiszem hogy megéri az max 10 gramm mínusz samunak a gyártósorok magnéziumra állítását
-
Kasya
nagyúr
Tavaly az S6 eseten is volt ilyen hir, de ha jol remli az S5-nel is...
No mindegy. A hir/letyka kell, az olvasotabor meg legalabb csamcsoghat valaminNem kell itt azert nagy abrandokba ringatni magukat az embereknek...
-
Prémium, fél-prémium, pre-premium, premium-lite... premium-S!
Mi maradt még ki? -
kpal
nagyúr
Gyorsan avulnak ezek. : De legalább valóban hozna érdemi újításokat.
-
Blyan
félisten
Nem hiszem, hogy januárban megjelenne, szvsz marad a tavasz, ahogy eddig.
-
kengyel
nagyúr
Kicsit elhamarkodottnak veszem, reméljük többet hozz az elődeinél.........
-
törölt tag
Már megint üveg hátlap, gondolom mcsd foglalat nélkül.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem legalább a prémium szegmensben át kellene állnia a gyártóknak az Apple módszerére, vagyis évente csak1 készüléket kiadni. Több idő, pénz jutna annak a készüléknek a fejlesztésére és a marketingre is.
A Samsung sajnos továbbra is ész nélkül fejleszt, rengeteg egymást átfedő modellt tart a palettáján.
Csak a prémium szegmensben van note, note edge, S6, S6 edge, S6 edge +, Alpha...totálisan átgondolatlan az egész. Ezek helyett kellene kettő, egy note és egy Sx. -
Obyboy
addikt
válasz
Dr.Anonymus #2 üzenetére
Semmi értelme a fél éves ciklusnak. Gyakorlatilag feleslegesen sürgetik a fejlesztést. Bár abban igazad van hogy így az 1 évvel ezelőtti modell még bőven vállalható lesz.
-
ADAM1337
nagyúr
Szerencsés egy szériát a hetedik darabig elvinni ?
Marketing terén szerintem nem.De mindenesetre várom mit hoznak ki, biztos szép ára lesz.
De legalább le nyomhatja az s6 edge árát. -
Hunt3r22
őstag
Normális tácswízt írjanak először..
-
M5Norbi
őstag
Akkor jó gyorsan elavulok majd
Hogy leszek így trendi?
De értelmét nem látom.Ezek nem egetverő újdonságok hogy ezért szaladjon bárki S7-et venni.
A prémium meg prémium alatti meg végképp agylövés.....Elképzelni sem tudom hogy a Samsung és a HTC vezetőségének hogy jönnek manapság az ötletei.
Amíg ezek bohóckodnak az LG szépen összekapja magát.Dr.Anonymus: Igen ez igaz. Szvsz akkor mondjuk február-március környékén a még kapható S5 elég jó ár-érték arányba kerül.
-
Dr.Anonymus
addikt
Lassan tényleg elérkezünk a fél éves termék ciklusok korszakához.
Reméljük annyi előnye lesz a vásárló számára, hogy az előző fél-évi még mindig teljesen jó modell árát lenyomja az új. -
Z a hangya
tag
Kezdek zavart érezni a Samsung erőben. Kissé kapkodás kezd lenni a házuk táján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest