Itt az oreós béta a OnePlus 3/3T-re

Nem csak az ár/érték arány stimmelt tavaly a OnePlus 3-mal és a 3T-vel: a vegytiszta Androidhoz közelálló mobilok sok hibáját orvosolták apró szoftvercsomagokkal, 2016 legvégén pedig befutott a 7.0-s Android frissítés. Az ígéretek szerint a jelenleg 7.1.1-en álló szoftverváltozat a két készüléken hamarosan 8.0 Oreóra frissül, és a publikus közösségi béta változat ide kattintva máris kipróbálható. Érdemes megjegyezni, hogy első oreós bétaként a vállalkozó kedvűek biztosan belefutnak majd hibákba, hiszen részben ezeket hivatott orvosolni a nyílt tesztelés, ami remélhetőleg stabil rendszer közzétételével zárul majd, nem kizárt, hogy még 2017-ben.

Régi-új ismerős: a OnePlus 3T (képernyővel felfele) pont olyan, mint a OnePlus 3
Elérhető az első publikus Oreo béta a OnePlus két tavalyi modelljére [+]

A 8.0-s Androiddal elérhető lesz a kép a képben mód, az automatikus űrlapkitöltés, az okos szövegkijelölés, az átszabott beállítások és az értesítési pöttyök a főoldalon. Korai szoftvercsomag lévén az ujjlenyomat-olvasó, az NFC és a Bluetooth oldaláról lehetnek problémák, illetve potenciálisan a harmadik féltől származó alkalmazások is leállhatnak. A béta program hamarosan a OnePlus 5-re is elérhető lehet, és természetesen az idei (egyik?) csúcskészülékre is készül az oreós frissítés. A OnePlus azt is bejelentette, hogy változtatnak a felhasználói élmény visszajelzése során a személyes adatok gyűjtésén.

Azóta történt

Előzmények

  • Oreóval tesztelik a OnePlus 5-öt

    Megint egy benchmark applikáció adatbázisa a forrás. Az Android 8.0-s frissítés béta tesztelése nemsokára megkezdődhet.

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

  • Android 8.0 Oreo rendszerbemutató

    Bár főleg a motorháztető alatt történtek az Android 8.0 legfőbb változásai, azért tudunk mutatni olyat, ami a felhasználónak is feltűnhet. Íme az Android, kekszes ízvilággal.

Hirdetés