2018. december 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

2:1-es képarányú lehet a OnePlus 5T

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizmoChina

A GizmoChina informátora egyebet nem, de azt állítja, hogy a OnePlus az 5-ös modell frissítését tervezi, méghozzá megnövelt képátlóval.

A GizmoChina exkluzív információi szerint a OnePlus idén is megejti a szokásos ráncfelvarrást, noha túl sok érdemi adatot nem kapunk ezzel kapcsolatban. A specifikáción alapvetően nehéz lenne sokat húzni, a OnePlus 5 Snapdragon 835-ös lapkakészlettel, 6 vagy 8 GB operatív memóriával és dupla hátlapi kamerarendszerrel nagyjából kimaxolta az idei lehetőségeket. Leszámítva, hogy az 5,5 hüvelykes, FHD felbontású Optic AMOLED kijelző hagyományos formátumú.

Állítólag így fog kinézni OnePlus 5T
Állítólag így fog kinézni OnePlus 5T

Az elvileg megbízható forrás állítása szerint a OnePlus 5T 6 hüvelykes, 18:9 képarányú, 2160 x 1080 pixel felbontású panelt kap, a mellékelt, mellesleg elég vacak minőségű renderkép viszont kérdéses, amennyiben nagyon úgy fest, mint a nemrég kiszivárgott Oppo F5-ről készült koncepció. A forrás azonban állítja, hogy a OnePlus 5T így fog kinézni, legalábbis a front. Ha a kép nem is teljesen hiteles, a GizmoChina hitelt ad az információknak.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.