Hirdetés

2018. december 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Oreóval tesztelik a OnePlus 5-öt

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Geekbench

Megint egy benchmark applikáció adatbázisa a forrás. Az Android 8.0-s frissítés béta tesztelése nemsokára megkezdődhet.

Hirdetés

A OnePlus készülékek legfőbb erőssége a csúcshardverhez mért kedvező árazás mellett az OxygenOS felület, közel áll a vegytiszta Androidhoz, gyakran frissül és a publikus béták segítségével „hallgat” a felhasználók visszajelzéseire. A OnePlus 3 és 3T 2016 utolsó pillanataiban kapta meg a 7.0 Nougat frissítést, a minap pedig a OnePlus 5 felületéhez közel álló, 4.5.0-s OxygenOS update-et, és az Oreo csomag is meg lett ígérve, ami persze az idei csúcsmodellre is érkezik. Olyannyira, hogy a minap a OnePlus 5 már 8.0-s Androiddal járt a Geekbenchnél teljesítményteszten, amely rögzítette ennek a tényét és a jelenleg kevésbé releváns pontszámokat (1837 / 6085 pont).

A OnePlus 5, háttérben az elődmodellel
Már folyik a OnePlus 5 (jobbra) belső oreós tesztje, de a 3T (balra) frissítése is készül [+]

A benchmark applikációk futtatása jelzi, hogy annyira már elég stabil lehet a fejlesztés alatt álló rendszer, hogy a hardveres teljesítményt tesztelgessék, és az sem elképzelhetetlen, hogy heteken vagy akár napokon belül elérhető lesz az első zárt vagy nyílt Oreo béta teszt ROM. A OnePlus a minap egyébként bejelentette, hogy több alkalmazása is a rendszerszintű update-ektől független fog frissülni, így a OnePlus indítónak, a galériának, az időjárásnak és a közösségi alkalmazásnak (Comminity) nem kell megvárnia a következő OxygenOS verziót, a többi áruházas alkalmazáshoz hasonlóan akkor frissül, amikor a gyártó a következő verziót közzéteszi.

Hirdetés

Előzmények

 • Komoly frissítést kapott a OnePlus 3 és a 3T

 • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

  A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

 • OnePlus 3T - T apó itt van

  A címért elnézést kérünk, a részletes tesztért viszont nem: a OnePlus 3 mellett mutatjuk meg, hogy a 3T extra akkumulátorkapacitása és lóereje mennyivel nyújt többet a nyári modellhez képest.

 • OnePlus 3 - Szentháromság

  Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.