180 ezer Gear S2 fogyott Kínában 8 óra alatt

Az egyelőre a jövő kérdése, hogy a fejlesztői kommuna mennyire fog ráharapni a Tizen operációs rendszerre (nagyobb partnerből már akad jó néhány), lünettájával (vagyis a kerek kijelző körüli tekerőgyűrűvel) a Gear S2 és a Gear S2 Classic viszont annyira praktikussá tette az okosórák kezelését, hogy már most hatalmas az érdeklődés az amoledes kütyük iránt, Dél-Koreában az elődnél például kétszer jobban fogy az S2, a Kínai Népköztársaságban pedig hamar készlethiány állt elő.

A töltés a mágneses bölcsővel egyszerű, bár nem túl gyors
Nagyobb a Gear S2 iránt a kereslet, mint a kínálat [+]

A SamMobile információi szerint csak Kínában és csak a JD.com oldalán 180 ezer eladást bonyolítottak le 8 óra leforgása alatt, miközben más, helyi üzletek arra panaszkodnak, hogy nem érkezik elég Gear S2 a vásárlói kedv kielégítésére. A Strategy Analyst, amely kiemelte, hogy az elmúlt negyedévben messze az Apple adta el a legtöbb okosórát, úgy véli, hogy a Gear S2-vel a Watch komoly konkurenst kapott, amely a következő negyedéves számokon is megmutatkozhat. A sportosabb S2 alapára Kínában 2200 jüan (kereken 100 ezer forint), míg az elegánsabb Classic 2400 jüanba kerül (110 ezer forint). A sikerhez alighanem hozzájárul az is, hogy a friss Gear kütyük már nemcsak Galaxy, hanem bármely androidos eszközzel együttműködnek 4.4-es főverzió és legalább másfél gigabájt RAM esetében.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Gear S2 - egy gyűrű mind felett

    Öt perc használat és kiderül: a kijelzőt körbevevő lünettájával jó irányba mozdította el a Samsung az okosóra piacot. Vajon a Tizen OS és persze a hozzá kapcsolódó fejlesztői közösség is felnő a feladathoz?

  • Mobilarena TV: Tekerd meg és táncolj!

    A Samsung Gear S folytatása immáron egy kerek kijelzős okosóra, ám nem az AMOLED megjelenítőpanel, hanem a körülötte futó tekerőgyűrű az igazán frappáns újítás, ami kikövezheti az utat a kategória új generációinak.

  • Egyelőre nem érkezik 3G-s Gear S2 Európába

    Az öreg kontinensen 349 eurót kérhetnek el a hagyományos Samsung Gear S2-ért, és 399 eurót a Gear S2 Classicért.

Hirdetés