Így néz ki a Note10 a legfrissebb renderképeken

Apró kameracsepp középen, négy optika hátul és persze S Pen a készülékházban – ezzel a formával nyithatja a Samsung az őszi szezont.

Hirdetés

Nyár végére várható a Galaxy Note10 család bejelentése, majd ősz legelejére a piacra kerülése, és mostanra négy tagot sikerült a vélt vagy valós információmorzsák alapján összegyűjteni (Note10, Note10e, Note10 Pro, Note10 5G). Az viszont egyelőre még nem világos, hogy a Samsung 5x-ös optikai zoomja ezek valamelyikében, mindegyikében, avagy esetleg egy ötödik készülékben köt-e majd ki.

A galéria megnyitásához kattints a renderképre!
A galéria megnyitásához kattints a renderképre! (forrás: PhoneArena) [+]

A PhoneArena a Note10-et (Pro utótag nélkül) mindenesetre apró és immár középre tájolt kameralukkal, illetve négy, függőleges elrendezésű optikával várja. Ehhez pedig pofás renderképeket alkotott, a galéria a fenti képre bökve nyílik meg.

Hirdetés

Azóta történt

 • Se jack, se gombok

  Eddig alapvetően kedvező hírek érkeztek a Galaxy Note10-ről, ez utóbbinak viszont nem biztos, hogy örülni fogunk.

 • Készül az exynosos Note10 5G?

  Kétféle rendszerchippel érkezhet az őszi Samsung csúcskészülék 5G modemmel szerelt variációja – a Snapdragon 855 eddig is logikus tipp volt, viszont felbukkant egy eddig ismeretlen Exynos chip.

 • Már megint ruhát cserélt a Note10

  Úgy változik a Galaxy Note10 felhasználói dizájnja, mint Rorschach maszkja Az őrzőkben. Most épp szögletesebb stylusos mobilt várnak.

 • 600 dollárt ér egy Note9

  Amennyiben Note10-re cseréli a tulaj. Az Egyesült Államokban az S10 szériáért is ennyit kínál a Samsung, ha Note10-re váltunk.

Hirdetés