IFA 2023: Zene bárhol, bármeddig*

*Feltéve, ha süt a nap vagy van megfelelő fényforrás, de az Urbanista Malibu masszív kialakításán biztosan nem múlik a zenei aláfestés.

Hirdetés

Friss terméket hozott a svéd Urbanista a berlini IFA-ra, ami ugyan nem hozza a Los Angeles visszatöltési rátáját, de a készüléktest tetején elhelyezett Powerfoyle felület bőven elég arra, hogy ne kelljen aggódni az üzemidő miatt. Az Urbanista Malibu ugyanis az első olyan Bluetooth hangfal, ami napelemmel pótolja az elvesztett energiát, persze ennek mértéke nagyban függ az időjárástól, a beltéri fényforrás hullámhosszától, a hallgatott zene jellegétől és a csatlakoztatott eszközök számától, az eszköz ugyanis Stereo Link funkcióval is szolgál, ami lehetővé teszi két Malibu összehangolását a valódi sztereó-élményért.

A Malibu IP67-es védelemmel rendelkezik, ennek köszönhetően az sem probléma, ha a hullámok átcsapnak felette vagy belesik a medencébe, az integrált pánt kényelmes hordozhatóságot biztosít a meglehetősen kompakt eszköznek, a teljes mértékben újrahasznosított anyagokból készült készüléktest strapabíró kialakítását pedig a gyártó garantálja, noha ezirányú hivatalos minősítéssel nem rendelkezik. A hangot két 10 wattos membrán generálja, a hangzás pedig az Urbanista Audio alkalmazásban szabható testre, és ahogy mindig, nyomon követhető a töltöttség és a napelemmel nyert üzemórák száma.


[+]

A Malibu valamikor ebben a hónapban kerül piacra, árat is ekkor fogunk tudni, viszont a ShowStoppers keretein belül kaptunk egy Phoenix Solart, ami a gyártó első TWS (valódi vezetékmentes) fülhallgatója Powerfoyle töltési lehetőséggel, és egyébként aktív zajszűrést is kínál. Ezt a tavalyi IFA-ra hozták, azóta már rendelhető is a gyártó hivatalos honlapjáról 1590 svéd koronáért, ami körülbelül 50 ezer forintnak felel meg. Viragdani01 lélekben már felkészült a tesztre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés