IFA 2022: Méretes az Urbanista Phoenix

Mármint a tok, nem maga a fülhallgató. De kellett valahol hely a napelemnek.

Augusztusban termékfotókon már megmutatta a Powerfoyle bevonattal ellátott TWS fülhallgatóját a svéd Urbanista, az IFA-n volt szerencsénk élőben is megnézni az eszközt. A bevezetés még várat magára, viszont azt megengedték, hogy pár fotót készítsek egy fekete színű Phoenixről, aminek a töltőtokja konkrétan akkora, mint kétharmad iPhone mini. A fülhallgató tokja egyébként csak kiterjedésében nagy, de nagyon könnyű, mert műanyagból van.

Hirdetés

A tok elölről és hátulról. A Powerfoyle feliratú oldalt napelem borítja.A tok elölről és hátulról. A Powerfoyle feliratú oldalt napelem borítja. A tok elölről és hátulról. A Powerfoyle feliratú oldalt napelem borítja. [+]

A fedél mágnesesen nyílik és záródik, a Powerfoyle bevonat pedig kicsit süllyesztve van, így oldalról nem sérti fel semmi. A fülhallgatók maguk akkorák, mint egy AirPods, a nyeles kialakításuk is az Apple fülesére hajaz, letisztult, egyszerű, mondhatni klasszikus skandináv dizájn.

Nem valószínű, hogy az Urbanista Phoenix elkallódik a táskában.
Nem valószínű, hogy az Urbanista Phoenix elkallódik a táskában. [+]

Pontos árat egyelőre nem tudtak mondani a cég képviselői, csak annyit, hogy 160 euró körüli induló árazással várható a fülhallgató. A toknak nem kell közvetlen napfény, a szórt fényből is szed össze valamennyi energiát, illetve terveznek hozzá alaptartozékként adni egy kis karabinert és nyakba akasztót, amivel az ember olyan helyen tarthatja a tokot, ahol folyton éri fény. Sajnos ezt lefotózni egyelőre nem engedték, de biztosítottak róla, hogy a Phoenix piacra kerülésekor benne lesz alaptartozékként a dobozban, illetve megmutatták, hogy a tokon is megvan már a helye.

A fülhallgatók cserélhető szilikonharangokat és egyszerű, száras kialakítást használnak.A fülhallgatók cserélhető szilikonharangokat és egyszerű, száras kialakítást használnak. A fülhallgatók cserélhető szilikonharangokat és egyszerű, száras kialakítást használnak. [+]

A tokon egyébként csak egy párosítást segítő gomb, egy párosítást és töltöttséget jelző LED van, de az akku állapotát az Urbanista alkalmazásán keresztül is lehet követni.

Utazásunkat a Yettel Magyarország támogatta.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés