IFA 2022: Megmutatta magát az Amazfit új dinója

Megnéztük a strapabíró okosórás vonalat képviselő Amazfit T-Rex 2-t.

1,39 hüvelyk átlójú, 454 pixeles AMOLED panel, amely olyan fényes, hogy a minden irányból érkező reflektorfényt is könnyedén túlvilágítja. 10 ATM vízállóság, MIL-STD-810G katonai standard szerinti ütésállóság, kétcsatornás navigációs rendszer 5 műholdas hálózat használatával. Mellé 24 napnyi üzemidő, 150-nél is több beépített sport mód. A valós idejű navigációt és az útvonal-importálást is fel lehetne írni, de azok csak egy későbbi rendszerfrissítéssel érkeznek majd OTA formájában, így egyelőre még nem a szolgáltatáscsomag része, amit az Amazfit T-Rex 2 nyújt.

Mindig éber kijelzővel és bekapcsolt kijelzővel a T-Rex 2.Mindig éber kijelzővel és bekapcsolt kijelzővel a T-Rex 2. Mindig éber kijelzővel és bekapcsolt kijelzővel a T-Rex 2. [+]

A zöld, fekete-szürke, fekete-arany és khaki színű polimer tokozással készülő órán négy gomb van, az eszköz szíjjal együtt 66,5 grammot nyom. Dimenziói 47,1 x 47,1 x 13,65 milliméteresek. Az 500 milliamperórás akkumulátort két pines mágneses töltővel lehet utántölteni, a gyártó szerint két órára van szükség a teljes töltéshez.


[+]

Az üzemidő a következőképp alakul:

  • Átlagos használattal 24 nap,
  • Energiatakarékos módban 45 nap,
  • Erőteljes használattal 10 nap,
  • Nagyon pontos GPS-módban folyamatos használattal 26 óra,
  • Kiegyensúlyozott GPS-módban folyamatos használattal 50 óra,
  • Energiatakarékos GPS-módban folyamatos használattal 58 óra,
  • Ultra alacsony hőmérsékleti (- 10 és - 30 Celsius-fok közötti) körülmények között aktív GPS-szel 10 óra,
  • Ultra alacsony hőmérsékleti körülmények között kikapcsolt GPS-szel 9 nap.


[+]

A szíj 140 és 205 milliméteres csuklóméretre jó, az alapból mellékelt szíj szilikonból van, de standard 22 milliméteres gyorscsatot használ, így könnyedén cserélhető. A csuklón a 3.0-ás PPG BioTracker szenzorral figyeli a pulzust, valamint a véroxigén-szintet, emellett van gyorsulásmérő, giroszkóp, iránytű, barommetrikus magasságmérő és fényérzékelő is a T-Rex 2-ben, ami Bluetooth 5.0 (LE)-n csatlakozik a telefonokhoz. Mindezért a gyártó 229,99 eurót kér el a vásárlóktól.

Utazásunkat a Yettel Magyarország támogatta.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés