Idén is lesz kisméretű csúcsmodell

És természetesen idén is az Asus prezentálja a kompakt erőgépet.

Az 5,9 hüvelykes AMOLED panellel szerelt Zenfone 8 kétségtelenül az egyik legizgalmasabb ajánlat volt tavaly, ami alapvetően nem csak a kompakt méretnek köszönhető. A 148 x 68,5 x 8,9 milliméteres Zenfone 8 csúcshardvert és valóban kimagasló specifikációt kínált, ez pedig idén sem lesz másként a Zenfone 9 első hivatalos előzetese alapján.

A Zenfone 9 marad az 5,9 hüvelykes panelméretnél 120 Hz-es képfrissítéssel, az ujjlenyomat-olvasó viszont marad a bekapcsológombban, ami ezúttal új érintőfunkciókat is integrál majd. Szemmel láthatóan nem kell lemondani a 3,5 milliméteres jack csatlakozóról, a ROG Phone-okkal megegyező kimagasló hangminőséget produkáló sztereó hangszórókról és az IP68-as minősítésről, a hardvert viszont aktualizálják és a kamerarendszer is fejlődik.

A Zenfone 9 természetesen Snapdragon 8+ Gen 1-es szettel érkezik, a főkamera pedig ugyanazzal az 50 megapixeles Sony IMX766-os szenzorral dolgozik, mint a ROG Phone 6, viszont itt hozzácsaptak egy hattengelyes gimbal stabilizálást is. További részletekre vagy a bemutató dátumára egyelőre nem derült fény, de sanszos, hogy már nem kell sokat várni az új generációra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés