Akciófigyelő: Olcsóbb lett az Asus Zenfone 8

Nincs különösebb akció, így lemaradni sem lehet az ajánlatról, egyszerűen csak olcsóbb lett az Asus tavalyi csúcsmodellje.

Hirdetés

Az Asus erős nyitóárral dobta be tavaly a piac legkisebb androidos ajánlatát, de a nyitóakció nem tartott örökké. Nem mintha a 279 ezer forintos teljes ár ne lett volna és lenne reális egyrészt a készülék képességeit tekintve, másrészt a konkurens gyártók árszintjét figyelembe véve. A Zenfone 8 egy rendkívül jól felszerelt, kiemelkedő specifikációval rendelkező modell, ráadásul a legeslegkisebb alternatíva (148 x 68,5 x 8,9 mm) az Android rendszerű csúcskészülékek között. Maximum a vezetékmentes töltés hiányát lehet felróni, ha pont igényünk lenne rá.


[+]

A kétféle memóriacsomaggal elérhető készülék nem lett olyan olcsó, mint a bemutatót követő rövid időszakban, de a 8/128 GB-os verzió ára 280 ezer forintról 251.490 forintra csökkent, a 8/256 GB-os változatot pedig 290 ezer forint helyett már 261.490 forintért szerezhető be az Asus hivatalos webshopjában. Tény, hogy a Zenfone 8 tavalyi, de továbbra is érdemes megfontolni, ha valaki valóban kompakt, de erős és versenyképes készüléket keres, most már Android 12-es alapokon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés