HTC Desire 826 Snapdragon 615-tel

Javában dübörög a CES kiállítás, melyen már több újdonságot is bemutattak. Ezek közé tartozik a frissen leleplezett, Desire 826 fantázianévre keresztelt készülék is, melyet a HTC egyértelműen a középkategória felső szegmensébe szán.

HTC Desire 826

A telefon egész meggyőző specifikációkkal bír, a hardveres felhozatal tekintve kellemes ajánlat lehet a Desire 826. A motorháztető alatt egy 64 bites architektúrájú Qualcomm Snapdragon 615 chipset lakozik, ami az 5,5 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású kijelzőt hajtja meg. A 2 GB RAM mellett kiemelendő még a 13 megapixeles hátlapi kamera, valamint a 2600 mAh kapacitású akkumulátor. Nem maradt el természetesen a BoomSound hangszóró sem, plusz telepítették a HTC Eye kameraszoftvert is. A Sense felülettel megfűszerezett, Android 5.0-val érkező eszköz pontos ára egyelőre nem ismert, az viszont igen, hogy először az ázsiai országokban lesz elérhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • A Micromax is 4G-képes mobillal rukkolt elő

    Az 5 hüvelykes, HD kijelzővel szerelt Canvas Knight 2 már támogatja az LTE hálózatokat, köszönhetően a Snapdragon 615 chipsetnek, de más szempontból is jó ajánlatnak tűnik.

Előzmények

  • HTC Desire 610 - műanyagba zárt drága erő

    A tajvani gyártó újdonsága négymagos processzorral, sztereó előlapi hangszóróval, LTE-támogatással támad, a külső viszont elég szegényes, az ár pedig magas lett.

  • HTC Desire 310 - többre vágyakozunk

    Ellentmondásos készülék érkezett hozzánk a HTC-től, amelynek vannak igen kellemes és erősen felejthető tulajdonságai is. Ehhez fapados szoftverfelhozatal és erős árcédula passzol.

  • HTC Desire 816 - paradoxon

    Középkategóriás zászlóshajónak nevezi a HTC a Desire 816-ot, nem győzték hangsúlyozni, hogy az árazás is csábító lesz. Vajon mi sült ki mindebből?

  • HTC Desire 500 - vágyakozni szabad

    A tajvani gyártó egy újabb középkategóriás eszközzel rukkolt elő, szép formaterv és a legújabb Sense 5 felület jellemzi, ráadásul a sebesség is rendben van.

Hirdetés