A Micromax is 4G-képes mobillal rukkolt elő

Hirdetés

A Micromax is beszállt a 4G/LTE képes telefonok versenyébe, hiszen piacra dobták a Canvas Knight 2 névre keresztelt készüléket. A masina duál SIM-es változatban június 10-én kerül forgalomba, méghozzá 261 dolláros, vagyis előzetes költségek nélkül átszámolva 72 ezer forintos áron.

Micromax Canvas Knight 2
[+]

Ami magát a készüléket illeti, a fém házba csomagolt mobil előlapján egy Gorilla Glass 3 üveggel védett, 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású AMOLED kijelző található. A Knight 2 burkolata alá egy 64 bites, nyolcmagos processzorral ellátott Snapdragon 615 chipsetet szereltek, ami mellé 2 GB rendszermemória jár. A hátlapon egy 13 megapixeles Sony IMX214 szenzor kapott helyet, az előlapra pedig egy 5 megapixeles OmniVision OV5648 szenzor került. A belső tárhely méretét nem részletezte a vállalat, ám az biztos, hogy microSD-vel bővíthető, és az Android 5.0-t telepítették fel rá. A Cirrus Logic Wolfson Stereo WM8996 audiochippel ellátott masina energiaellátását egy 2230 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja.

Azóta történt

Előzmények

  • Ujjlenyomat-olvasót kaphat a Galaxy A8

    A Samsung új phabletje valószínűleg képes lesz a biometrikus azonosító leolvasására, biztosra vehető viszont az 5,5 hüvelykes kijelző beszerelése.

  • HTC Desire 826 Snapdragon 615-tel

    A tajvani gyártó új középkategóriás zászlóshajója Snapdragon 615 SoC-vel és 5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel hódítana.

  • Érkezik a Canvas Magus és Turbo

    Mérsékelt árfekvésű csúcsmobilok leleplezésére készül az indiai Micromax.

Hirdetés