2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

HTC Desire 500 - vágyakozni szabad

A tajvani gyártó egy újabb középkategóriás eszközzel rukkolt elő, szép formaterv és a legújabb Sense 5 felület jellemzi, ráadásul a sebesség is rendben van.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A HTC az év elején még igazán pozitív gondolatokkal vezérelve vágott neki 2013-nak, saját elmondásuk szerint kilábaltak a nehézségekből. A mostani jelentések azonban nem ezt mutatják, sőt, a tajvani gyártó bevételei jelentősen redukálódtak. A HTC pedig egy nagyon jó brand, a felsőkategóriában kiváló kijelzőkkel szerelt készülékeket gyártanak, a One pedig külsőre is abszolút a prémiumkategóriába tartozik. A marketing viszont nem az igazi, plusz az időbeli csúszások is kivették a vállalat lába alól a talajt. A problémák kiküszöbölése nem lesz egyszerű, hiszen a közeljövőben nem várhatunk új HTC termékeket, holott a konkurensek már Snapdragon 800 lapkakészletre kezdenek építkezni, plusz az új iPhone-ok is napokon belül piacra kerülnek.

HTC Desire 500
[+]

Pedig sokan szeretik a HTC modelleket, ám a visszafogott költekezés olykor a szoftverfrissítéseket is érintette, gondoljunk csak bele, mekkora volt a felháborodás a One S kikukázása után. A verseny egyre kiélezettebbé válik, az olcsó termékekkel előrukkoló kínai gyártók is kezdenek már vállalható minőséget felmutatni, vagyis a haldokló cégeknek még inkább a gázra kell lépni. A Desire széria a vágy szerelmeseit célozza meg, lényegében kivétel nélkül középkategóriás eszközökről beszélhetünk. A Desire 500 azoknak készült, akik a Sense 5 felületet szeretnék megismerni és birtokba venni elérhető áron, ráadásul ezzel a modellel a két telefon használatától megszabaduló vásárlókat is megcélozza a HTC.

HTC Desire 500
[+]

A Speedshoptól érkezett, papírral körbeölelt, szokásos fehér dobozban tálalt készülék a csomagolás legtetején csücsül, alatta pedig kis zacskókban hevernek a tartozékok. A töltőfej, a microUSB kábel és a fülhallgató is ezek közé tartozik, persze a leírást tartalmazó dokumentumok sem maradtak ki. A telefon egy és két SIM-es változatban is kapható, méghozzá fehér-kék, fehér-piros és fekete színekben.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

 • HTC One mini - tenyérnyi csoda

  A tajvaniak újdonsága csak nevében mini, sokak számára inkább ideális méretű. Ráadásul kívül-belül nagyon össze van rakva.

 • HTC Desire 600 dual SIM - okkal pironkodik

  Négy mag, csodás formaterv, két SIM, de mégsem áll össze igazán. Pedig a HTC másodhegedűse nagyon igyekszik, tele van jól hangzó rövidítésekkel a csomagolás is.

 • HTC One - One új a nap alatt

  Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

 • HTC Desire X: Desire újratöltve

  A Desire széria legújabb tagja remek formatervvel, kétmagos processzorral és Sense 4.1-gyel támad.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.