Hirdetés

HTC Desire 310 - többre vágyakozunk

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A HTC belead apait-anyait egykori dicsfényének visszaállítására, és a felsőbb kategóriában egy ideje igen erős felhozatallal száll harcba. A tavaly útjára indított One sorozat ennek a törekvésnek az eredménye, a szuper formaterv, az átgondolt szoftverfelület és a dübörgő előlapi hangszórók igazi egyéniséggé emelték az M7-et és az M8 okostelefonokat. De akad mostanság a középkategória tetején is tetszetős darab, gondoljunk a nagyképernyős Desire 816-ra. Az alsóbb szegmensekre azonban már jóval kevesebb figyelem jut, így jóból-rosszból egyaránt kijut ezekben a túlzsúfolt kategóriákban.

HTC Desire 310
[+]

A csúcskészülékekre fektetett hangsúly persze érthető, a HTC mindig is flagship mobiljaival szólt nagyot, míg az alsó- és középkategória környékén gyakran jött zavarba, amikor a kompromisszumokat meg kellett lépni. Így született meg például az erősen visszafogott és nem túl barátian árazott Desire 300, tesztalanyuk tavalyi elődje. A Desire 310 a korábbi inkarnáció legfőbb hibáját kívánja orvosolni, a gyenge hardvert, de ezúttal is jár a negatívumokból, melyekre a következő oldalakon kívánunk rávilágítani.

HTC Desire 310
[+]

A készülék átlagos méretű, matt fehér dobozban érkezett hozzánk a HTC Magyarországtól. A papírszerkezetből a megszokott elemek bújtak elő: a 4,5 hüvelykes kijelzővel bíró, androidos készülék mellett egy cserélhető, 2000 milliamperórás akkumulátor, egy USB csatlakozós hálózati töltőfej, egy USB - microUSB töltőkábel, némi faalapú nyomtatvány (garanciapapír és rövid használati útmutató), valamint egy hagyományos kialakítású sztereó headset. Többre nem is számítottunk, ennyi jár egy okostelefon mellé manapság.

HTC Desire 310
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Azóta történt

Előzmények

 • HTC Desire 816 - paradoxon

  Középkategóriás zászlóshajónak nevezi a HTC a Desire 816-ot, nem győzték hangsúlyozni, hogy az árazás is csábító lesz. Vajon mi sült ki mindebből?

 • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

  A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

 • HTC Desire 400 - visszatekintés a múltba

  A tajvaniak is terjeszkednének a középkategóriában, most egy olyan készülék érkezett tőlük, ami két kártyát kezel, más téren viszont érthetetlenül idejétmúlt megoldásokat alkalmaztak.

 • HTC Desire 300 - lélek nélkül

  Az alsó-közép kategóriában próbál szerencsét a Desire 300, ám a feladathoz nem tud felnőni, amiben többek közt a gyenge hardver is szerepet játszik.

Hirdetés