HTC 10 kameraképek érkeztek

Hirdetés

A megújulás jegyében született meg a HTC 2016-os csúcskészüléke, a 10, amely szakít a One-sorozattal, és több fronton is igyekszik valami frisset mutatni. A Snapdragon 820-as SoC mellett mindenképpen figyelemreméltó, hogy az elő- és hátlapi kamera is optikai képstabilizátort kapott, az utóbbi ráadásul 12 megapixelre növelte az UltraPixel technológiát. A Grryo máris rátette a kezét egy HTC 10-re, és az alábbi fotókat sikerült a tajvaniak üdvöskéjével lőni.


[+]


[+]


[+]


[+]


[+]


[+]


[+]

Egyelőre nem alkotnánk a képek alapján véleményt, úgysem tekinthetők meg teljes, 12 megapixeles pompájukban, de ígérjük, hogy amikor a HTC 10 befut hozzánk tesztre, alaposan kielemezzük a kameráit.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • A HTC 10-et is meggyötörték

    Vajon kiállja-e a HTC 10 a kaparás-, a hajlítás- és a hőpróbát? Jerry a JerryRigEverythingtől újabb csúcskészüléket tesz ki a természet elemeinek.

Előzmények

  • HTC One E9+ dual sim - plasztik(ai) műtét

    A One M9 BoomSound hangszóróit, remek hangminőségét és fürge rendszerfelületét műanyag testbe ültették, QHD-s kijelzővel megspékelve. Ez a beavatkozás azonban nem lett olcsó.

  • HTC One A9 - arany(áras) középút

    Újabb készülék visszhangját határozzák meg bizonyos formai hasonlóságok, pedig bőven vannak az A9-nek érdemei. Az árazást viszont nagyon, de nagyon elmérték.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

Hirdetés