A HTC 10-et is meggyötörték

Egy készülék lehet gyönyörű, villámgyors, lemeríthetetlen és albumfotókat lövő, ha könnyedén megsérül, akkor mehet a szervizbe. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen az összeszerelés színvonala és a felhasznált anyagok tűrőképessége, legyen szó egy kulcs áldatlan hatásairól a táskában, a napfény erejéről nyári fotózás közben, esetleg a porról, a vízről vagy a zsebben való meghajlásról. A JerryRigEverything volt az az oldal, amely a fémházsas G5 vastag alapozását és festését felfedte a publikum előtt, és most a HTC 10 a soros, hogy kiállja a Jerry-próbát.

Az oldal megállapítja, hogy az előlapi védőüveg a csúcskészülékektől megszokott mértékben karcálló, a hátlapról pedig gond nélkül letörölhető az a nyom, amit egy kulcs a zsebben való odadörzsölődéskor hagyhat. Az előlapi ujjlenyomat-olvasó festése már könnyebben lekaparható, azonban ez nem befolyásolja az érintésalapú biometrikus szenzor hatékony működését. A Gorilla Glass védőüveg alatt a kijelzőpixelek kikapcsolnak, ha az ember pár másodpercig öngyújtóval hevíti, ám szerencsére megfelelően működtek, amint kihűlt a panel. Végezetül a hajlításpróbán is átment a HTC 10 – az előlap csak nagyon komoly erőhatásra vált el némileg az oldalkerettől, nagyobbra, mint amit egy kerek hátsó a telefonra ülve kiválthat. Összeszerelésben tehát rendben össze lett rakva a tajvaniak mutatós csúcskészüléke, igaz, por- és vízálló minősítéssel nem rendelkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC 10 kameraképek érkeztek

    A Grryo máris lőtt pár fotót a HTC legújabb csúcskészülékével.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

Hirdetés