Videón működés közben a Galaxy S23 FE

Reklámanyagokat és egy rövid kézben felvett videót is látni az októberre várható telefonról.

Kamera és kijelző a Samsung Galaxy S23 FE kiemelt tulajdonságainak középpontjában két kiszivárgott rövid marketinges videóban. A telefon várhatóan október elején debütál a Tab S9 FE és a Buds FE mellett, a pletykák szerint 600 amerikai dolláros vagy 699 eurós áron. A pletykák szerint Dynamic AMOLED 2X típusú panel kerül a Galaxy S23 FE-ben, 6,4 hüvelykes méretű és 120 Hz-es frissítésű. Az előlapra egy 10 megapixeles kamera kerül a kijelzőbe lyukasztva, míg a hátlapon kamerahármassal lehet majd rögzíteni. A széles látószögű kamera mögött 50 megapixeles szenzor, az ultraszélesnél 12 megapixeles, a 3x nagyítású teleobjektív mögött pedig 8 megapixeles felbontású képszenzor dolgozhat.

Kijelzőben és kamerában erősítene a Galaxy S23 FEKijelzőben és kamerában erősítene a Galaxy S23 FE Kijelzőben és kamerában erősítene a Galaxy S23 FE (forrás: GSMArena) [+]

A hardver terén eltérés lesz régiónként, Kína, az USA és Kanada Snapdragon 8 Gen 1-es lapkával kaphatja meg a telefont, míg a világ többi része Exynos 2200-ra számíthat. Tárhelyből 128 vagy 256 GB között választhat majd a vásárló, memóriából viszont csak 8 GB-os kiszereléssel készül a Samsung. A töltési sebesség sem tűnik versenyképesnek a kínai konkurenciához viszonyítva, lévén a Samsung 25 wattjának minimum dupláját kínálják. A 4500 mAh-s akkumulátor átlagosnak mondható a kategóriában, az IP68-as védettség és a vezeték nélküli töltés lehetősége ugyanakkor pozitívumnak hozható fel a Samsung S23 FE neve mellett.

A telefon sötét színű változatáról felkerült az internetre egy rövid videó is, melyben kézből megnézhető a készülék. A forma ez alapján is inkább tényleg a Galaxy A54-re hasonlít, mintsem az S23-as szériára. Az S23 FE állítólag öt színben lesz elérhető: a videón látható grafit mellett indigó, menta, lila, narancs és fehér változattal készül a Samsung.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés