Hivatalos az Amazfit Bip 3 és a Bip 3 Pro

Frissítette kínálatát az olcsó okosórák között az Amazfit, elérhető a Bip 3 és a Bip 3 Pro.

60 dolláros árról indít a nemzetközi piacon az Amazfit Bip 3, és 70 dolláron a Bip 3 Pro az Amazfit kínálatában, a gyártó weboldaláról vagy az Amazonon keresztül megrendelve. Az olcsóbb modell fekete, pink és lilás kék színben, míg a Pro változat fekete, pink és krém színben elérhető.

A Bip 3 elérhető színei.A Bip 3 elérhető színei.A Bip 3 elérhető színei. A Bip 3 elérhető színei. (forrás: Amazfit) [+]

A Bip 3 tokozása 44,12 x 36,49 x 9,65 milliméteres, szíjak nélkül 33 grammot nyom. A ház műanyagból van, 5 ATM minősítéssel vízálló, rajta egy nyomógomb található. A szilikon szíjak 20 milliméteresek, gyorskioldóval cserélhetők, 153 és 218 milliméteres csuklóra felrakhatók a klasszikus csattal. A kijelző 1,69 hüvelykes TFT érintőpanel, a felbontás 240 x 280 pixel, a képpontsűrűség 218 ppi. A ház hátoldalán a BioTracker 2 PPG szenzor figyeli a szívritmust és a véroxigén-szaturációt.

A Pro változat telefon nélkül is képes rögzíteni például egy futás útvonalát.
A Pro változat telefon nélkül is képes rögzíteni például egy futás útvonalát. (forrás: Amazfit) [+]

Az óra Bluetooth 5.0-án keresztül (BLE) csatlakozik minimum Android 7-et vagy iOS 12-t futtató készülékekhez, melyre le van töltve a Zepp alkalmazás. A becsült akkumulátoros üzemidő 14 nap átlagos használattal, 7 nap megterhelő használattal. A 280 milliamperórás akkumulátor töltése két órát vesz igénybe a dobozban mellékelt mágneses töltővel.

A Bip 3 Pro elérhető színei.A Bip 3 Pro elérhető színei.A Bip 3 Pro elérhető színei. A Bip 3 Pro elérhető színei. (forrás: Amazfit) [+]

Hatvan tevékenységformát képes követni az óra, ezek listája itt elérhető. Emellett alvásmonitorozásra, stresszfigyelésre, menstruációs cikluskövetésre és légzésfigyelésre is képes. A Pro változat egyetlen egy dologban tér el: van benne 4 műholdat használó GPS, így hatvanegy tevékenységet képes követni, mert a kültéri úszás is elérhető opció.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés