IFA 2022: Két hétig bírja egy töltéssel az Amazfit Bip 3

Megnéztük az egyik legnépszerűbb Amazfit óra legújabb generációját.

Hirdetés

Külsőre nincs sok változás a legújabb Amazfit Bip-en, 1,69 hüvelykes TFT érintőkijelzőt ad a cég 240 x 280 pixeles felbontással, 218 ppi-s képpontsűrűséggel és kellően erős maximális fényerővel ahhoz, hogy az erősen megvilágított standon is jól olvasható maradjon a 2,5D-s üveg alatt a panel. Az óra 33 grammot nyom, alul is műanyag veszi körbe a BioTracker 2.0-ás szenzort, amivel pulzus mellett véroxigén-szintet is képes mérni.


Ilyen a lila színű Amazfit Bip 3.[+]

Egy nyomógomb van az oldalán, ez koronára hasonlít, de görgetésével navigálni nem lehet úgy, mint a GTS-szériánál. A vízállóság 5ATM, a szíj 20 milliméteres gyorskioldós megoldást használ, alapból szilikon jár a dobozban, de az 59,99 eurós ár mellé nem meglepő, hogy nem bőrt adnak. A 280 milliamperórás akkumulátort a gyártó által mellékelt mágneses töltővel lehet két óra alatt felpumpálni, ezzel tipikus használattal 14 napig, erős használattal 7 napig bírja az eszköz.

Az eszköz minden oldalról műanyag, így a tokozása is.
Az eszköz minden oldalról műanyag, így a tokozása is. [+]

Az erős használat alatt vélhetően azt érti a gyártó, hogy sok edzést rögzít vele az ember, sok értesítést kap és maximumra járatja a fényerőt, mivel GPS nincs az alap Bip 3-ban, így az nem fogyaszt. Android 7-es vagy iOS 12-es a minimum rendszerkövetelmény, a 24 órás szívritmus- és stressz monitorozást, illetve az éjszakai alvásfigyelést a Zepp Life alkalmazáson keresztül szinkronizálja az óra. A véroxigén-szint mérését manuálisan kell elindítani. Ha valakinek elengedhetetlen a GPS, akkor az Amazfit Bip 3 Pro verziót nézze meg, mely 0,2 grammal nehezebb és van benne négy műholdas rendszert használó antenna, de egyébként megegyező specifikációkkal bír, mint az alapmodell.

Utazásunkat a Yettel Magyarország támogatta.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés