Ezt tudja az Amazfit Bip 3

Dél-Amerikában már kapható az Amazfit Bipek legújabb generációja.

Brazíliában 21 395 magyar forintnak megfelelő 279 brazil reálért már megvásárolható az Amazfit Bip 3 az Amazonon keresztül a dél-amerikai országban, így ismertté vált az olcsó okosóra több funkciója is. Kezdjük a külsővel: 1,69 hüvelykes TFT LCD-n (237 ppi), 2,5D-s üveg védelem láthatja viselője az időt és az értesítéseket, a panel érintésérzékeny, de a tok jobb oldalán megmaradt a gomb is. Az óra a termékoldal szerint 120 gramm, ami elég soknak tűnik, a 4,42 x 3,66 x 0,76 centiméteres tokozás műanyag, jelenleg csak fekete színben elérhető, fekete szilikon szíjjal, de lesz pink és kékes-lilás tokozás is.

A Bip 3 kijelzője és vízállósága.A Bip 3 kijelzője és vízállósága. A Bip 3 kijelzője és vízállósága. (forrás: Amazon.br) [+]

A Huami a termékre 11 napos üzemidőt ígér, ezt egy 280 milliamperórás teleppel éri el az eszköz. Az egészségfunkciók között található folyamatos szívritmus- és SpO2-figyelés, valamint alvás és stressz monitorozás. Az órával 60 mozgásformát lehet mérni, a kültériekhez GPS egység is van a kartársban. Az óra 5ATM minősítést kapott, vagyis medencében is úszhat velünk, de a kültéri úszást nem tudja monitorozni a Bip 3. A nemzetközi megjelenésről egyelőre nincs hír, de pár napja feltűnt a Zepp Life forráskódjában is az eszköz, mellette pedig egy Bip 3 Pro modell is.

Bip 3-ról és Bip 3 Próról is árulkodott a Zepp Life forráskódja.
Bip 3-ról és Bip 3 Próról is árulkodott a Zepp Life forráskódja. (forrás: NotebookCheck) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés