Az Amazfit Neo mellé új Bip is várható

Az Amazon indiai oldalán legalábbis a komplett termékismertető és specifikáció megtalálható, hamarosan érkezik címkével.

Hirdetés

A Huami nemrég mutatta be a különleges dizájnnal rendelkező Amzafit Neo-t, de egy új Bip-et is várunk. A Neo igazából egy elég egyszerű megoldás, de nagyjából úgy néz ki, mint egy régi Casio és Indiában csak 10 ezer forintnak megfelelő rúpiába kerül. Mindössze gyorsulásmérővel és pulzusszenzorral dolgozik, de van alvásfigyelés REM fázis érzékeléssel, aktivitáskövetés, hívás és értesítésjelzés, illetve 5 ATM vízállóság.

Amazfit Neo
Amazfit Neo

A rendszernavigációt négy gomb teszi kényelmessé (oké, vissza, fel, le), az eszköz különlegessége pedig az 1,2 hüvelykes STN LCD (Super-Twisted Nematic display; csavart nematikus kijelző) panel, ami a transzflektív technológiával megegyező kültéri láthatóságot biztosít rendkívül alacsony energiafelhasználás mellett. A 160 mAh-s akkuval szerelt készülék 28 nap normál használatot ígér 5.0-s Bluetoothon Android vagy iOS telefonhoz kapcsolódva.

Amazfit Neo
Amazfit Neo

Az Amazfit Bip U hivatalosan egyelőre nem mutatkozott be, de az Amazon indiai oldalán már elérhető a teljes specifikáció. GPS ezúttal nincs, de az 1,43 hüvelykes, 302 x 320 pixel felbontású színes megjelenítővel szerelt eszközt egy rakás funkcióval szerelték fel: alváskövetés (REM fázissal), véroxigénszint- és folyamatos pulzusmérés, stressz figyelő, női cikluskövetés, hívás- és értesítéskijelzés, stopper, világóra, időjárás, telefonkereső, illetve zene- és kameravezérlés.

Amazfit Bip U
Amazfit Bip U

A testreszabható óraszámlapokkal támogatott Amazfit Bip U 40,9 x 35,5 x 11,4 milliméter és mindössze 31 gramm, a polikarbonát szerkezet 5 ATM vízállósággal rendelkezik (úszni is lehet benne), a kilenc napos üzemidőt pedig 225 mAh-s akkumulátor biztosítja. Az árat egyelőre nem tudjuk, de ahogy az Amazon mondja: coming soon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Huami

Azóta történt

Előzmények

  • Amazfit Bip - követ-kezetes

    Az Amazfit Bip különleges képessége, hogy GPS alapú helymeghatározásra alkalmas, ráadásul kiválóan, egy egészen szolid árkategóriában.

Hirdetés