Gleccserkékben jön a OnePlus 7T Pro is

A 7T mutatós színopciója elérhető lesz a csütörtökre várt csúcskiszerelés esetében is.

Hirdetés

Miközben már a OnePlus 8-ról pletykálnak, ne felejtsük el, hogy még hátravan a fiatal gyártó október 10-ei eseménye, ahol az Indiában már elstartolt OnePlus 7T kap nemzetközi premiert, és szinte biztos a 7T Pro felbukkanása is, amely eddig a színfalak mögött készült a debütálásra.

A OnePlus 7T gleccserkékben
A OnePlus 7T gleccserkékben [+]

A 7T kétségtelenül mutatós darab, és a Pro variáció ugyanezt a gleccserkék becenevű, matt színváltozatot kínálhatja egyik opcióként. Ezt húzza alá Ishan Agarwal jó minőségű rendercsokra,

Szemben a 7T-vel, amely a félgenerációs frissítéssel 90 Hz-es panelre és tripla hátlapi kamerára váltott, a 7T Pro kisebb előrelépésekkel futhat be, hiszen az előbbi jó tulajdonságokat már a 7 Pro is tudta. A Snapdragon 855+ viszont hoz pár százalék teljesítményjavulást, illetve várható a noccsmentes csúcsmobil McLaren különkiadása is, éppúgy Android 10-en alapuló OxygenOS 10-zel, mint fivérei.

Előzmények

  • Kiszivárgott a OnePlus 8

    Ami azért vicces, mert 7T Pro még nincs és a 7T európai premierje is csak jövő héten lesz.

  • Android 10 bemutató

    Oda az édességes név, van viszont rendszerszintű sötét téma, (majdnem) teljes képernyős gesztusvezérlés, hajtogatható eszköztámogatás és a remény, hogy a frissítések gyorsabban jönnek – de érdekel ez még bárkit?

  • Hamarosan rajtrácson a OnePlus 7T Pro McLaren Edition

    A félgenerációs frissítéssel együtt új McLaren külön változat érkezhet a OnePlustól.

  • OnePlus 7 Pro - hétpróba

    Tesz egy kísérletet a OnePlus a prémiumkategóriában, gigászi méretekkel, csupa kijelzővel, zéró noccsal és három hátlapi kamerával. Szintlépés vagy színtévesztés a vége?

Hirdetés