Felbőgtek a OnePlus 6T McLaren Edition motorjai

Pár órája még csak pletykáltak róla, most már minden információ hivatalos az eddigi legjobban felszerelt OnePlus csúcskészülékről.

Több környi előzetes és kéminformáció után bemutatkozott a OnePlus 6T McLaren Edition, ami talán egy hosszabb kollaboráció első terméke a fiatal mobil brand és a legendás Formula 1-es istálló, illetve sportautómárka között. A forma és a tudás javarészt váltatlan, a Gorilla Glass 6 hátlap és a fém oldalszegély ugyanakkor sajátos festést kapott, és erre reflektál a mellékelt, narancssárga Type-C kábel is.


[+]

Ehhez 30 wattos Warp Charge gyorstöltő dukál, ami 20 perc alatt félig tölti a 3700 mAh-s telepet. Ez gyorsabb, mint a megszokott Dash Charge vagy újabban OnePlus Fast Charge, azonban nem végez olyan hamar, mint az Oppo 50 wattos Super VOOC töltője. A 6,41"-es Optic AMOLED megjelenítő változatlan, akárcsak a 157,5 x 74,8 x 8,2 milliméteres és 185 grammos ház.


[+]

Szintén maradt a Snapdragon 845 SoC, viszont a McLaren Edition 10 GB-ra növelte a rendszermemória méretét, 256 GB-os, nem bővíthető tároló mellett. A hátlapi 16 + 20 és az előlapi, apró noccson elhelyezkedő 16 megapixeles szelfikamera paraméterei ugyanazok. A különkiadás a pletykáknak megfelelve borsosabb áron helyezhető kosárba az alapmodelleknél: 699 euróba kerül (226 ezer forint). Az értékesítés december 13-án, azaz csütörtökön indul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés