Flexibilis fülhallgatót mutatott be a Samsung

A Samsung az átlagosnál lelkesebben szokott előjönni fülhallgatós érdekességekkel, az okos-vonalra nagyon gyorsan reagáltak az IconX-szel, de olyan, egyszerűbb modellekre is fektetnek hangsúlyt, mint a Level Active vagy a Level U. Ez utóbbi, tehát a nyakpántos, átlagos használatra tervezett kiadás kapott most egy in-ear utódot, az egyszerűen Samsung U Flex névre hallgató kütyü több ponton is újít elődjéhez képest.

A vezérlőgombokkal nem csak a zenét, a Samsung-exkluzív funkciók egy részét is irányíthatjuk
A vezérlőgombokkal nem csak a zenét, a Samsung-exkluzív funkciók egy részét is irányíthatjuk [+]

Továbbra sem nevezik sportfülhallgatónak, viszont akár edzőterembe, akár egy reggeli futáshoz is alkalmasnak tartják. 100 fokban hajlítható, flexibilis nyakpántjának köszönhetően állítólag nem lesz baja attól, ha simán táskába dobva hordjuk, és ügyeltek a hangminőségére is: dupla dinamikus hangkeltő került bele, egy 11 milliméteres mélysugárzó, illetve egy 8 milliméteres, hagyományos, inkább magasba hangolt darab.

Két dinamikus hangkeltő dolgozik benne oldalanként
Két dinamikus hangkeltő dolgozik benne oldalanként [+]

Funkciókban sem szegény az eszköz, a hagyományos zenevezérlőkön (számléptetés, hangerő, play/pause) kívül van rajta a Samsung funkciógomb a Bixby (korábbi mobiloknál S Voice), Hangrögzítő, S Health és egyéb funkciókhoz, illetve természetesen microUSB csatlakozó a töltéshez, amit körülbelül 10 órányi zenehallgatás után kell majd használnunk. Bár az eszköz hivatalosan nem a Level-széria tagja, tökéletesen együttműködik a Samsung Level alkalmazással, tehát használhatjuk a cég által biztosított hangszínszabályzót, és nyomon követhetjük az akkumulátor állapotát is. A fülhallgató fekete, fehér és kék színekben válik elérhetővé hamarosan.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Frissítve! Hivatalossá vált a Samsung új hangasszisztense

    A Samsung sajtóközleményben mutatta be az új csúcskészülékekkel debütáló, mesterséges intelligenciára alapozott asszisztensét.

  • Samsung Gear S3 - második kör

    A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.

Hirdetés