Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Elvileg megvan a Moto E4 specifikációja

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Kementerian Perindustrian

A Moto alsó kategóriás sorozatának új tagja már kapott FCC hitelesítést, akkor viszont nem sok derült ki a specifikációról.

Hirdetés

A Lenovo égisze alatt létező Moto igyekszik megőrizni a brandet, ami a Moto Z sorozattal és a jól megkonstruált Moto Modokkal úgy tűnik, sikerül is az egykor jó nevű gyártó utódmárkájának. Az MWC-n a középkategória, egyben a Motorola legnépszerűbb sorozatának új tagjai, a Moto G5 és G5 Plus mutatkoztak be, amelyek bár nem moduláris kialakításúak, de kedvező árral, kulturált felszereltséggel és cserélhető akksival próbálnak szimpátiát kelteni. Az E sorozatról eddig nem sok minden derült ki az FCC tanúsítás alapján, csak az, hogy lesz, illetve van következő felvonás.

Moto E3
Moto E3 [+]

Az indonéz hatóság honlapján feltüntetett specifikáció ugyan másik modellszámot jelöl, mint az FCC, valószínűleg a Moto E4 egy variánsáról lehet szó. A specifikáció továbbra is egyértelműen belépő szintű, de talán nem annyira, mint a tavalyi Moto E3 az MT6765P lapkával. Bár, idén sem erőltették túl magukat, viszont ezúttal is a MediaTek szolgáltatja az alapokat a négymagos, maximum 1,1 GHz-es MT6737M formájában.


[+]

A visszafogott, és nem valami friss processzor mellé 1, 2, 3, vagy 4 GB rendszermemória lesz elérhető, valamint egységesen 16 GB belső tárhely. Bár, az 1 GB-os verzióra 2017-ben lehet, hogy többen rásütik a kukoricapelyhes dobozba való jelzőt. A multimédia sem ígérkezik erősnek, a hátlapi kamera 5 megapixeles, de rendelkezik autofókusszal, míg az előlapi 2 megapixelt tud. Az 5 hüvelykes, FWVGA felbontású kijelzővel várható Moto E4 energiaellátását egy 2300 mAh-s telepre bízták. Az elvileg Android 7.0-val érkező készülék árazására roppant kíváncsiak vagyunk.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.