Érkeznek a legolcsóbb Motók

Hirdetés

A Lenovo fennhatósága alatt tovább élő Moto brand új szériája minden eddiginél megfizethetőbb készülékkel, illetve mindjárt kettővel készül piacra lépni. A C széria viszont olyan mértékben belépő kategóriás, hogy felmerül a létjogosultság kérdése. Az MWC-n bemutatott Moto G5 és G5 Plus a középkategóriában öregbíti a márka hírnevét, míg a Z széria igen kiemelkedően szerepelt az aránylag széleskörű kompatibilitással bíró Modokkal. A belépő E sorozat szintén frissítésre vár, noha a Moto E4-nek vélt specifikáció lehet, hogy inkább mégis  a Moto C lesz, vagy Moto C Plus, ami a márka abszolút alsó lépcsőfokát fogja képviselni.


[+]

Az Evan Blass által nyilvánosságra hozott specifikáció kissé kiábrándító, illetve kevéssé indokolható az aktuális naptári évben, noha az ismert kéminfromáció-szolgáltató aránylag ritkán téved. A Moto C elvileg csak 3G képes megoldásban lesz elérhető, 32 bites MediaTek alapokkal, 1 GB rendszermemóriával, ami így első hallásra nem biztos, hogy tud annyira olcsó lenni, hogy létjogosultságot nyerjen. Cserébe rengeteg színben várható.


[+]

A Moto C Plus már LTE kompatibilis, 64 bites, maximum 1,3 GHz-es MediaTek lapkával, régiótól függően 1 vagy 2 GB rendszermemóriával. Az alapmodell 8 GB-os belső tárhelye itt 16 GB-ra módosul, míg az 5 megapixeles, fix fókuszos főkamera 8 megapixeles, autofókuszosra vált. Az előlapi megegyezik, mindkét esetben 2 megapixellel érdemes számolni, viszont látszólag előre is jutott LED villanó. Közös még az 5 hüvelykes kijelző, a sima C-nél FWVGA, a Plusnál viszont HD felbontásban. Az akkumulátorok 2350 és 4000 mAh-t tudnak majd. Az árazás és a C széria megjelenése egyelőre rejtély.

Azóta történt

Előzmények

  • Elvileg megvan a Moto E4 specifikációja

    A Moto alsó kategóriás sorozatának új tagja már kapott FCC hitelesítést, akkor viszont nem sok derült ki a specifikációról.

  • Nougattal startolhat a Moto E4

    Egyelőre még nincs sok információnk a Moto E-széria következő generációs tagjáról, az FCC-hitelesítés azonban jelzi, hogy rövidesen itt lehet a bemutató.

  • Moto Z Play - nem (csak) játékra

    A legolcsóbb moduláris Moto is százezer forint fölött startol, a felszereltségéhez képest viszont ez egyáltalán nem tűnik soknak, a konkurencia viszont rendkívül erős. Majdnem annyira, mint az üzemidő.

  • Moto Z – innováció, kecses vonalakkal

    A Moto Z különleges phablet, amely annyiszor borzolja a kedélyeket, ahányszor csettintést kíván. Papírvékony, értelmesen moduláris és értelmetlenül spórolós.

Hirdetés