Egy csokornyi Moto renderkép

Hirdetés

A napokban egyre többször kerül szóba a Lenovo Moto brandjének idei felhozatala, a legalsó szinttől kezdve a csúcsmodell utódjáig. A Moto C új széria lesz az egykori Motorola kínálatában, bár az alapverziót nem biztos, hogy feltétlenül erőltetni kéne 32 bites lapkával és 1 GB RAM-mal, mindössze 3G képes mivoltában. A Moto C Plus kissé életképesebb konstrukciónak tűnik, de a két készülék létjogosultságát úgyis az optimalizálás minősége és remélhetőleg nagyon, nagyon alacsony ára fogja eldönteni.

Moto Z2 a Slashleaks szerint
Moto Z2 a Slashleaks szerint [+]

A középmezőnyben már az MWC-n bemutatkozott a G5 és G5 Plus, a Z szériáról pedig csak annyit tudunk, hogy valószínűleg Moto Z2-nek fogják hívni. Legalábbis Evan Blass szerint. A Slashleaks szintén ezen a néven hivatkozik a készülékre, amelyről most képeket is közöltek. A szokásos kémfotó minőségben. A Moto Mods csatlakozófelület azért tisztán kivehető. Ahogy a dupla hátlapi kamera, illetve a kettős előlapi LED villanó is.

Az állítólagos Moto E4
Az állítólagos Moto E4 A Moto C és C Plus a galériában rejtezik.

Az egyik kép vélhetően a Moto E4 lesz, ahol az antennacsík fémházra utalhat, valamint került egy segédfény is az előlapra a szelfikamerát kisegítendő. Az előlapi ujjlenyomat olvasó a szokott helyen. Mármint a felsőbb kategóriás készülékeknél megszokott helyen, ugyanis az E3-ban még nem volt ilyen jellegű azonosítási lehetőség. Úgy tűnik, a C széria bevezetésével az E jelzet képviseli majd a középkategória alját (?), míg a belépő szintet értelemszerűen az előbbi jelenti majd.

Azóta történt

Előzmények

  • Érkeznek a legolcsóbb Motók

    A Lenovo Moto legolcsóbb készülékeinek specifikáció szivárogtak ki, egyben elvileg egy új szériát is köszönthetünk.

  • Elvileg megvan a Moto E4 specifikációja

    A Moto alsó kategóriás sorozatának új tagja már kapott FCC hitelesítést, akkor viszont nem sok derült ki a specifikációról.

  • Moto Z2 néven várható az új Moto

    Sok minden nem derült ki a Moto Z folytatásáról, de innen-onnan összeollózhatunk információkat, most például a feltételezhető nevét.

  • Moto Z Play - nem (csak) játékra

    A legolcsóbb moduláris Moto is százezer forint fölött startol, a felszereltségéhez képest viszont ez egyáltalán nem tűnik soknak, a konkurencia viszont rendkívül erős. Majdnem annyira, mint az üzemidő.

Hirdetés