Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Hivatalos a Galaxy S10e név

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Samsung

Ahogy az S10 és az S10 Plus is. A trióhoz állítólag megbízható forrásból érkezett komplett specifikáció, kevés meglepetéssel, és már az első előzetesek is elérhetők.

Hirdetés

A Galaxy S10 trió a mobiltörténet egyik legkevésbé titkolt termékfamíliája, annyi minden kiderült már a trióról, amivel a Samsung mobilos üzletága új lendületet venne (ott lesz persze az 5G-s és az összehajtható Galaxy is). A Samsung francia oldalán ugyan különösebb információt nem lehet megtudni róluk, meg lett viszont nevezve a Galaxy S10, a Galaxy S10+ és a szerényebb képességű Galaxy S10e, ami dupla hátlapi kamerát kaphat a riválisok triplázásával szemben.

A Galaxy S10 család véglegesnek mondott specifikációja
A Galaxy S10 család véglegesnek mondott specifikációja (forrás: GSM Arena) [+]

A GSM Arena postafiókjában a komplett specifikáció felbukkant, persze azt a gyártó nem erősítette meg, hogy hitelesek-e a képre kattintva részletezett információk. A szivárogtatásból maga a Samsung is kiveszi a részét, előrevetítve a képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasót (az S10 és az S10+ esetében), valamint a 4K rögzítésre alkalmas előlapi kamerát. Következzenek a hivatalos videók:

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.