Hirdetés

Elmarad a cápatámadás

Viszont tudomásunk szerint így is rengeteg Xiaomi készülék várható decemberben, többek között a Mi Mix 3 is.

Hirdetés

A Xiaomi Magyarország tájékoztatása szerint a napokban előkerült hír a Black Shark első generációjának érkezéséről egyelőre nagyon nem megerősített. Legalábbis egy gyors körkérdés után úgy tűnik, az európai márkaképviseletek nem tudnak ilyen tervről és Kínában sem erősítették meg, hogy a gyártó első gamer mobilja európai felségterületen támadna. Viszont rengeteg egyéb készülék várható, de egyelőre csak belső kódnéven ismerjük őket. A Xiaomi Magyarország sem tudja pontosan, melyik modellekről van szó, de több esetben van közel halálbiztos tippünk.

December 1-től lesz megvásárolható a Mi 8 Pro.
December 1-től lesz megvásárolható a Mi 8 Pro. [+]

De a C3G jelzetű készülékről például pont nincs. Erről a mobilról annyit tudnunk, hogy 1 GB rendszermemóriával és 8 GB belső tárhellyel jön, tehát jó eséllyel Android Go készülék lesz, a gyártó kínálatában ilyesmi viszont még nem volt. A valószínűleg a szétcsúsztatható Xiaomi Mi Mix 3-at jelölő E5-ös tétel 6/128 GB-os memóriakiosztással három színben várható, míg az F1-es cikkszámú valami 6/64 és 6/128 GB-os kiszerelésben, két színben érkezik Magyarországra.

Úgynevezett Transparent Titanium kivitelben érkezik.
Úgynevezett Transparent Titanium kivitelben érkezik. [+]

Ami viszont teljesen biztos és december 1-től itthon is megvásárolható, az a 8/128 GB-os Xiaomi Mi 8 Pro, ráadásul különleges kiadásban. A Mi 8 Pro a Kína-exkluzív Xioami Mi 8 Explorer Edition-höz hasonlóan kijelzőbe épített, optikai ujjlenyomat-olvasóval bír, de a Mi 8 3D arcazonosítása helyett infrával dolgozik. Egyébként minden tekintetben megegyezik a Mi 8-cal. A hátlap viszont áttetsző lesz, ahogy a Mi 8 Explorer esetében. Elvileg itt nem a valódi alaplapot látjuk az üveg borítás alatt, ettől függetlenül még mindig irtó dizájnosnak és viszonylag egyedinek véljük. Árakat egyelőre nem tudunk mondani, de frissítünk, amint elérhetővé válik.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • Slider telefon lett a Xiaomi ékköve

    A Mi Mix 3 mindent eltüntetett az előlapról, ami nem kijelző, motorikus kamera helyett pedig az egész készülékház csúsztatható szét. Odabent akár 10 GB RAM lakozik.

  • Bemutatkozott a Xiaomi Mi 8 Pro és Lite

    Mindkét variánsról olvashattunk már korábban, ám végleges névvel és specifikációval, a globális piacon most debütálnak.

  • Odapakol a Xiaomi Mi 8 és a Mi 8 SE

    A nyolcadik évfordulós, grandiózus eseményen a jubiláló, szenzorszigetes csúcskészülék mellett befutott egy középkategóriás ajánlat, a Mi Band 3 és a MIUI 10 is.

Hirdetés