Újabb gamer telefon a Xiaomitól?

A Xiaomi nem kezdő a gamer mobilok műfajában, a Black Shark a második generációnál tart, mindkét modell kielégíti a játékra optimalizált funkció az és az ezzel harmonizáló megjelenés követelményeit, a legfrissebb verzió pedig B20 támogatással is bír eleve, így semmi akadálya a nemzetközi forgalmazásnak. Bár, jelenleg nem tudunk róla, hogy ez például nálunk is szándékában állna a gyártónak, noha pletykák voltak ilyesmiről, de kérdeztük, és a Xiaomi egyelőre (?) nemleges választ adott.


[+]

A Weibón most egy típusnév bukkant fel a bemutatás várható dátumával. A forrás szerint az információ megbízható, a Xiaomi pont december 24-én szándékozik bemutatni a Xiaomi Play nevű modellt, ami tippre a Honor Play-hez hasonló kvalitású és árkategóriájú dolog lehet. Elvileg a Pocophone F1 lesz az alap, mivel a középszerű minden mellett kiemelkedő teljesítményre optimalizálták, ritka kedvező áron.

Azóta történt

Előzmények

  • Elmarad a cápatámadás

    Viszont tudomásunk szerint így is rengeteg Xiaomi készülék várható decemberben, többek között a Mi Mix 3 is.

  • Honor Play - játék az árakkal

    Nevével ellentétben semmi kifejezetten játékcélú extra nincs a Honor Play eszköztárában, viszont remek konstrukciónak számít ennyi pénzért.

  • Bemutatkozott a Xiaomi gamer mobilja

    A Black Shark mindent bevet a játékélmény és a teljesítmény fokozására, ugyanakkor minden kötelező kört teljesít az aktuális trendeknek megfelelően. Folyadékhűtés van, B20 viszont nincs.

Hirdetés