Elindult Kínából a Huawei FreeBuds SE 2

Dél-Amerikában kezdi külföldi karrierjét a Huawei egyszerű, nyitott fülhallgatója.

Múlt hónapban dobta piacra a Huawei hazai piacán a FreeBuds SE 2 fülhallgatót, egy nyitott kialakítású TWS eszközt. A fehér és fekete színben elérhető kiegészítő nagyon könnyű, a fülhallgató mindössze 3,8 grammot nyom, a hordozó tok pedig 33 grammos. De nem csak könnyűségével, hosszú üzemidejével is szeretne rajongókat szerezni magának az eszköz, 9 órás zenelejátszást, 5 órányi beszélgetést és a tokkal együtt összesen 40 órás üzemidőt ígér. A tízperces gyorstöltés megvan USB-C csatlakozón át, vezetékmentes töltés viszont nincs az 510 mAh-s akkumulátorhoz.

A FreeBuds SE 2 a legegyszerű TWS a Huawei kínálatában
A FreeBuds SE 2 a legegyszerű TWS a Huawei kínálatában (forrás: Huawei Central) [+]

A nyitott kialakítású fülesek IP54-es védettséget élveznek, Bluetooth 5.3-as kapcsolatot tartanak fenn a forráseszközzel, irányításuk pedig érintőfelülettel történik. Aktív zajszűrés nincsen, a beépített mikrofonok segítségével viszont dolgozik zajszűrés hívások közben.


(forrás: Huawei Central) [+]

A fülhallgató Kínában 179 jüanos áron került forgalomba, míg Kolumbiában 299 ezer pesóért árulják, ez 25 ezer forintnak megfelelő összeg. Arról nem tudni, hogy hazánkban elérhető lesz-e, ugyanakkor a jóval nagyobb tudással bíró FreeBuds 5 és a FreeBuds 5i már elérhető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés