Elérhető a OnePlus 5 különleges kiadása

Komoly RAM/tárolómennyisége, elfogadható ára és folyamatosan frissülő OxygenOS felülete mellett a OnePlus a készülékei különleges kiadásairól is ismert, és az 5-ös jelölésű csúcskészülék ezüst és fakóarany variánsa mellett most elérhetővé vált az idei zászlóshajó vagányabb festésű változata. A francia Jean-Charles de Castelbajac tervezővel összefogva megalkotott JCC Limited Edition, avagy JCC+ Callection névre hallgató, limitált kiadás színes gombokat kapott és a cég filozófiájának szövegét viseli a hátlapon kézírással, emellett hófehér fedelű dobozára is mintázat került. Ráadásképpen JCC-s pólók, táskák és sapkák is kosárba helyezhetők a gyártó honlapján.

Maga a OnePlus 5 JCC kiadása 560 euróba kerül (175 ezer forint), és ezért a 8/128 gigabájtos kiszerelés jár. Természetesen adott a dupla hátlapi kamerarendszer, a Snapdragon 835-ös SoC, a megszokott, minőségi fémház és a gyári Androidhoz közelálló OxygenOS felület, hasznos gesztusfunkciókkal megspékelve. Az 5,5"-es, FHD felbontású Optic AMOLED panel sem változott, csak a hátlap festése.


[+]

Kapcsolódó, bár elég kétes hitelű hír Indiából, miszerint mégsem lesz OnePlus 5T (nem mintha sokat pletykáltak volna róla), hiszen nem lesz Snapdragon 836 sem. Az Android Marvel ugyanakkor „megbízható”, persze meg nem nevezett források alapján úgy tudja, a OnePlus 6 már gőzerővel készül, és elhangzott vele kapcsolatban az egész előlapot betöltő, 6"-es QHD kijelző, az IP-védelem, a Snapdragon 845-ös SoC és a jövő év eleji bemutató. Azért nem szabad mindent elhinni, amit ezek a források állítanak.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

  • Bővültek a OnePlus 5 szín-és memóriavariációi

    Eddig a fekete kiadás jelezte, hogy a legerősebb és legnagyobb tárhellyel szerelt OnePlus 5 birtokában vagyunk, most viszont új színben is elérhető.

  • Bemutatkozott az arany OnePlus 5 is

    A OnePlus idei csúcsmodellje immár három színben is rendelhető, viszont csak meghatározott hardverkiosztásban.

Hirdetés