Azt még mindig nem mondták, hogy nem lesz OnePlus 5T

Nem megerősített indiai források nem számítottak a OnePlus 5 frissített verziójára, ami a OnePlus 3 esetében nagyobb akkumulátort és fejlettebb lapkakészletet jelentett. A Snapdragon 820-at a Snapdragon 821 váltotta a OnePlus 3T-nél, a Qualcomm jelenlegi csúcsszettje viszont eddigi tudomásunk szerint nem kap felülskálázott variánst, pláne nem november 5-ig. Az Android Marvel szintén a OnePlus 6-ot várta, ehhez képest mégis úgy tűnt, hogy lesz OnePlus 5T. A OnePlus 5 számos országban készlethiányos, ami nem is nagyon változott egy ideje. Lehet, hogy nem is fog.

A GizmoChina egyébként megbízhatónak tételezett informátora határozottan állította a lapnak, hogy a feltételezésekkel ellentétben lesz OnePlus 5T, ami idén nem a teljesítmény fokozását hivatott megvalósítani, hanem a trendeknek inkább megfelelő megjelenést. A dupla kamerával és a maximum 8 GB operatív memóriával ellátott Snapdragon 835-tel már valóban nem sokat lehet matekozni, a kijelző ellenben 2:1-es képarányra válthat 6 hüvelykes képátló és 2160 x 1080 pixel felbontás mellett. A november ötödikei szencseni sajtóesemény meghívóján valóban kivehető egy vékony kávás készülék sziluettje és egy viszonylag határozott T. Csak sajnos ezt nem a gyártó készítette.Viszont hivatalosan cáfolta. Mármint a meghívót. A OnePlus 5T-ről ettől még ugye egy szót nem szóltak.

Mindezek fényében akár árulkodónak is tekinthetjük Carl Pei Twitter hozzászólását a OnePlus 5 elérhetőségével kapcsolatban. A készüléket azért nem lehet kapni, mert sokkal nagyobb a kereslet rá, mint amennyit biztosítani képes a gyártó. Szó szerint így hangzik a komment: „Guess the OnePlus 5 was more popular than we thought. Tehát volt. „Gondolom, a OnePlus 5 sokkal népszerűbb volt, mint gondoltuk.” Anélkül, hogy messzemenő következtetéseket vonnánk le a megfogalmazásból, tény, hogy a OnePlus nem a OnePlus 5T létét vagy lehetőségét cáfolta, hanem a sajtómeghívó hitelességét, illetve múltidőben hivatkozott a OnePlus 5-re, ami ugye utód híján a jelenlegi csúcsmodell.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés