Decemberben készülhetünk a Redmi K30 érkezésére

A kínai kötelező tanúsítványon kívül élő felvételeken is felbukkant a Redmi K20 utódja.

Nagy az átmenő forgalom a kínai 3C hivatalban, a Galaxy S11 mellett a Redmi K30 is tiszteletét tette, ami ezek szerint szintén 5G támogatással, de gyárilag 30 wattos gyorstöltővel várható. A DroidShout viszont néhány fényképhez is hozzájutott, ami lényegesen bővebb információval szolgál a hazai piacon Xiaomi Mi 9T-ként ismert készülék következő generációjáról.

A szokásos, ormótlan védőtokba bújtatott eszköz kijelzőjéről szinte az összes lényeges információ leolvasható. A kijelzőbe pakolt, dupla előlapi kamerarendszert pedig nem lehet nem észrevenni. Az AIDA64 szerint maga a panel is nagyobb lesz: 6,6 hüvelyk, 1080 x 2400 pixel felbontás, 395 ppi pixelsűrűség. Viszont 120 Hz-es képfrissítéssel, ami a prémium kategóriában sem kifejezetten elterjedt egyelőre.

[+]

A K30 viszont marad a felső középkategóriában, látszólag a lapkakészlet sem változik, legalábbis az Adreno 618 GPU Snapdragon 730-ra utal, de valószínűleg az integrált 5G modemmel szerelt 700-as széria lesz. A MIUI 11 biztosra vehető, ezek szerint a motorikus kameraegység hiánya is, az viszont nem derül ki a képekből, hogy a 64 GB belső tárhellyel szerelt eszköz eleve Android 10 alapokon érkezik-e.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!

    Egyre terebélyesedik a Mi 9-es széria, aminek kedvező árazású csúcsán nyilván a Mi 9T Pro áll. Jelenleg egy Snapdragon 855-tel és a legfrissebb Androiddal tud többet a Mi 9T-nél.

  • Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi

    Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.

Hirdetés