Kétféle kameratrendet egyesít a Redmi K30

A hosszúkás hátlapi lencserendszerhez kör alakú, objektívre emlékeztető keret passzol a Redmi K30 hivatalos hátlapi fotóján.

A Redmi K30 és K30 5G jövőheti bemutatója vészesen közeleg, és miután az előlap már többször lencsevégre került, eljött az idő, hogy a hátlapot is meg lehessen pillantani, méghozzá hivatalos poszteren

A K30 5G a hivatalos poszeren
A K30 5G a hivatalos poszeren (forrás: Weibo) [+]

A dizájn követi a jól bejáratott, függőleges lencserendszer dizájnvonalát, a kör alakú, méretes objektívre emlékeztető tárcsa körülötte ugyanakkor a Mate 30 Prót idézi meg. A második adag kép már a TechDroider oldaláról származik.


A Redmi K30 (forrás: TechDroider) [+]

Szemfüles olvasóink észrevehetik, hogy míg az első képen négy apró lencse van, alatta 5G felirattal, a másodikon már csak három, az iménti szám és betű nélkül - ez lesz a sima K30. Közös lehet mindenesetre a 60 megapixeles Sony IMX686 szenzor quad-Bayer színszűrővel.

Hátterek a dupla kameraluk elrejtéséreHátterek a dupla kameraluk elrejtésére Hátterek a dupla kameraluk elrejtésére (forrás: TechDroider) [+]

Az előlapon a K30 család ügyes hátterekkel próbálhatja elrejteni a dupla kameralukat. A képátló várhatóan 6,6"-es lesz az IPS fajtából, 120 Hz képfrissítéssel. A drágábbik kiszerelés dual 5G kapcsolatra is képes lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés