Álcázótok nélkül is megmutatta magát a Redmi K30

Nem mintha olyan nagy meglepetés lenn az eddigiekhez képest, de a teljes specifikáció is kiszivárgott.

A hazai piacon Xiaomi Mi 9T és Mi 9T Pro-ként ismert készülékek következő generációja biztosan szakít az egységes kijelző koncepciójával, így a motorikusan kiemelkedő előlapi egység helyett a 6,66 hüvelykes, 120 Hz képfrissítésű, 20:9 képarányú FHD+ panel jobb felső sarkába kerül a szenzor, ráadásul mindjárt kettő. A Weibón megbízhatóként számon tartott informátor szerint a 20 megapixeles egységet egy 2 megapixeles mélységélességet definiáló szenzor egészíti majd ki.

A hátlapi kameranégyes 64 megapixeles fő egységéhez egy 8 megapixeles telés, egy 13 megapixeles ultraszéles és 2 megapixeles mélységélességet kezelő szenzor tartozik. Az alapkiadás, a Pro utótag nélküli készülék 4G képes, Snapdragon 730G szettel érkezik minimum 6/64 GB-os memóriacosmaggal, a Pro modellről viszont egyelőre nem került elő információ. A 4500 mAh-s órás, 27 wattos gyortöltéssel támogatott akkumulátorral szerelt készülék várható ára 1999 jüan, ami így pont egy jüannal marad le a beígért 5G kompatibilitástól.

Az Android 10 alapú MIUI 11-el futó új modell a specifikáció szerint megtartja az NFC-t, a jack csatlakozót, viszont az előző generációval szemben infra vezérlőt is kap. A várható megjelenési dátum december 10.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés