Bemutatkozott a MagSafe Battery Pack

Különösebb felhajtás nélkül tette elérhetővé a webshopban az Apple az új kiegészítőt.

Korábban is volt szó egy mágnesesen csatlakozó, vezetékmentes töltőkiegészítőről, de a Bloomberg információi szerint szoftveres nehézségei adódtak az Apple-nek. Elvileg a rendszer tévesen túlmelegedést jelzett, illetve alkalmassá kellett tenni a kiegészítőt arra az esetre is, ha a felhasználó tokkal együtt szeretné használni. Ezért tolódhatott el a töltőpakk bemutatója, egészen mostanáig.

[+]

A MagSafe Battery Pack 20 wattos teljesítménnyel tölthető megfelelő adapterrel, a készüléket viszont önmagában csak 5 wattal tölti, amit Lightning kábellel és egy 20 watt vagy magasabb teljesítményű töltőfejjel 15 wattig lehet feltornázni, maga a kiegészítő pedig feltölthető úgy is, ha éppen egy készülékhez kapcsolódik, az iPhone pedig töltőn van. A minimum rendszerkövetelmény iOS 14.7.


[+]

A termékoldalon tulajdonképpen csak a leglényegesebb információt felejtették el megosztani: mekkora a Battery Pack kapacitása és mennyivel növelhetjük az iPhone 12 széria modelljeinek üzemidejét a 99 dolláros kiegészítővel, de a képek alapján a Battery Pack 1460 mAh. Kábelről és töltőfejről szokás szerint magunknak kell gondoskodni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés