Frissítés után gyorsabban tölt a MagSafe Battery Pack

Kiadta az Apple a mágneses külső akkumulátor 2.7-es firmware frissítését, ezzel 5 wattról 7,5 wattra emelve a töltés sebességét.

Hirdetés

Frissítést kapott a 2021 júliusában piacra dobott, az iPhone 12 és iPhone 13 szériás okostelefonokkal kompatibilis MagSafe Battery Pack mágneses külső akkumulátor. Alapértelmezetten a töltés 5 wattal ment eddig, hiába képesek ennél gyorsabban is energiát felvenni a MagSafe-es vezeték nélküli töltőkön, akár a fali aljzatba dugott Battery Packen keresztül keresztül az iPhone-ok. Ezen segít most egy frissítés, 7,5 wattra emelve a töltési sebességet.

MagSafe Battery Pack egy iPhone 13 Mini és egy iPhone 13 hátán.
MagSafe Battery Pack egy iPhone 13 Mini és egy iPhone 13 hátán. (forrás: Apple) [+]

Aki ilyen kiegészítőt használ, annak az iPhone-on a Beállítások - Általános - Infó - MagSafe Battery Pack menüponton keresztül van lehetősége megnézni, hogy melyik firmware van éppen a külső aksin. A frissítés automatikusan elindulhat, ha az iPhone-hoz csatlakozik a kiegészítő, ez viszont akár egy hetet is igénybe vehet, írja a 9to5Mac. Biztosabb módszer az akkun található Lightning csatlakozón keresztül azt összekötni egy iPaddel vagy egy Mac számítógéppel, mivel úgy 5 perc alatt felkerül a 2.7-es verzió a mágneses telepre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Bemutatkozott a MagSafe Battery Pack

    Különösebb felhajtás nélkül tette elérhetővé a webshopban az Apple az új kiegészítőt.

  • Frissítve! Nem túl izmos a MagSafe Duo

    A kiegészítő egyelőre nem rendelhető, de a termékoldal és a technikai adatok már elérhetők az Apple honlapján.

Hirdetés