Az Opponak is lesz mágneses töltője

Az első a Realme lesz az androidos piacon, de az Oppo is hamarosan kínál majd mágnesesen rögzíthető vezetékmentes töltőt.

Jelenleg csak az Apple kínál speciális mágneses rögzítéssel ellátott vezetékmentes töltőegységet hivatalos kiegészítőként, ami mellesleg egy rakás más eszközzel is hajlandó működni, de nyilván kérdés, hogy milyen stabilan tartanak a mágnesek. Mindenesetre a Realme hamarosan bemutat két töltőegységet, amihez szükségképpen egy készüléket is kell prezentálniuk, ez lesz a Realme Flash.


[+]

A Realme erősebb, vélhetően 66 wattos töltője aktív hűtéssel nyilván határozottabb formatervet kap jelentősen nagyobb méretben, míg a MagSafe-re jobban hasonlító megoldás szerényebb, de az előzetesek alapján 15 watt fölötti teljesítményt sejtet. Az Oppo LED jelzőfénnyel és Type-C csatlakozóval szerelt modellje szintén az Apple-féle vonalat követi a renderképek tanúsága szerint, úgyhogy extrém teljesítményre nem számítunk, de több mágneses vezeték nélküli kiegészítőre a BBK csoport márkáitól igen.

A Realme augusztus 3-án mutatja be a MagDart töltőt és a Realme Flasht, az Oppo részéről viszont egyelőre csak ez az egy kiszivárgott renderképünk van, de nem valószínű, hogy innetől sokat kellene várni a társmárka termékére.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés