Mágneses töltőegységgel készül a Realme

Rögtön kettővel. Az egyik az Apple MagSafe androidos konkurense, a másik viszont egy nagy teljesítményű gyorstöltő egység.

A Realme egy ideje utalgat az augusztus 3-án bemutatkozó kiegészítőre, amely korábban az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál is bejegyzésre került MagDart néven. A konstrukció pont olyan, mint az Apple MagSafe mágnesesen rögzíthető, vezetékmentes töltő esetében, legalábbis az egyik verzió ezt a vonalat képviseli, viszont a másik modell formailag szükségképpen eltérő lesz a nagyobb töltésteljesítmény miatt. Pontosabban jelentősen nagyobb teljesítmény miatt.

A Realme vezérigazgatója most Twitteren tett közzé két hivatalos előzetest, ami a kiegészítők képességeiről és megjelenéséről árulkodik, de valószínűleg nem ugyanarra a termékre vonatkoznak.

Nem nehéz kitalálni, hogy vajon minél lesz 440%-kal gyorsabb a Realme megoldása, tekintve, hogy jelenleg csak egyetlen ilyen termék van forgalomban. Úgyhogy azt sem bonyolult kiszámolni, mennyi lesz az annyi. Az aktív hűtéssel és Type-C porttal rendelkező MagDart 66 wattos vezetékmentes töltést kínál majd mágneses illesztés mellett.


[+]

A kisebb és kompaktabb, egyben a MagSafe dizájnját kölcsönző megoldás képességeivel kapcsolatban egyelőre nem közöltek részleteket, de a szöveg alapján vékonyabb lesz az Apple kütyüjénél, de 15 wattnál valószínűleg gyorsabb.


[+]

Az első készülék pedig, amely direkt erre a célra telepített mágnesekkel (egyébként egész sok eszköznél működik a trükk) felszerelve támogatja a MagDart töltőket, a Realme Flash. Az új modellről egyelőre nem sok információ áll rendelkezésre, de valószínűleg egy Snapdragon 888-as szettel szerelt, ívelt kijelzővel rendelkező, háromkamerás modell lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés