Akciós gamer mobilt tessék!

A Red Magic is készült Black Friday ajánlatokkal, de nem vitték túlzásba a leértékelést.

Meglehetősen szerény ajánlatokkal igyekszik vásárlásra ösztönözni a gamer készülékre és/vagy kiegészítőkre vágyó potenciális vásárlókat a Red Magic. Ez november 16 és 25 között mindössze 20 eurós kedvezményt jelent a Red Magic 7-es széria minden modelljére, a kiegészítőket pedig egységesen 5 euróval kevesebbért dobhatjuk kosárba.

Red Magic 7S Pro
Red Magic 7S Pro

A 20 eurós kedvezmény egy 800 eurós készülék esetében azért nem ellenállhatatlan ajánlat, ennyivel olcsóbb most például a Red Magic 7S Pro és ennyivel alacsonyabb áron tehetünk szert egy 949 eurós Red Magic 7S Pro Supernova Lords Mobile Editionre. Úgyhogy érdemes holnapig várni, amikor már 90 eurót engednek a Red Magic 7 árából, 120 eurót a 7 Pro modellekből és 50 eurót a 7S Pro szériából.

Red Magic Cyberpods
Red Magic Cyberpods [+]

Hétfőtől aztán kezdődik a Cyber Monday promóció, aminek apropóján 95 euróval olcsóbban juthatunk Red Magic 7-hez Cyberpods fülessel, ugyanez a kombó 125 euróval kerül kevesebbe a listaárhoz képest Red Magic 7 Pro-val, ha pedig a 7S Pro szériából választunk készüléket a füleshez, 155 eurót spórolhatunk a pakk árából. Ehhez jönnek még a nyeremények. 9 szerencsés vásárló kaphatja vissza a vásárlás teljes összegét vagy lehet gazdagabb egy grátisz Turbo Cooler külső hűtőegységgel, illetve tehet szert Red Magic egér és billentyűzet-szettre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés