Megérkezett a Nubia Red Magic Cyberpods

A Nubia vezetékmentes gamer fülhallgatója eddig csak a kínai piacon volt elérhető, Európába viszont a Red Magic 5S exkluzív színárnyalatával érkezett.

Több termék nemzetközi forgalmazását is bejelentette a gyártó, ami egyrészt egy Európának szánt, exkluzív színvariáció a különleges hűtőrendszerrel szerelt Nubia Red Magic 5S-ből, illetve a nyáron bemutatott vezetékmenetes fülhallgató. Utóbbinak hivatalos megnevezése is lett: Cyberpods. A készülék a Red Magic készülékek esztétikájához passzoló dizájnnal és alacsony, 39 milliszekundomos késleltetéssel hívja fel magára a figyelmet.

Nubia Red Magic 5S Eclipse Black
Nubia Red Magic 5S Eclipse Black További képek a galériában!

A 8 milliméteres hangkeltőkkel szerelt fülesek egyenként mindössze 5 grammot nyomnak, természetesen van RGB LED világítás és érintésvezérlés, a Bluetooth pedig 5.0 szabványon kapcsolódik. A tokkal együtt kihozható üzemidő 20 óra, a tokot pedig Type-C porton keresztül lehet regenerálni. Mindkét eszköz november 20-től lesz elérhető az európai piacon. A Nubia Red Magic 5S Eclipse Black színvariáció kizárólag itt kerül forgalomba 579 eurós áron (205 ezer forint) 8/128 GB-os memóriacsomaggal, a Cyberpods pedig 50 euróért (17 ezer forint) lesz rendelhető. Black Friday ajánlatokat, ami 50 eurós/fontos/dolláros kuponokat jelent, erre érdemes keresni, bár egyelőre üresnek tűnik az oldal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Előzmények

Hirdetés