Új logót és remek formatervet kap a Red Magic 8 Pro

A bemutató dátumának hírét a készülékdizájn és a brand új arculata követi.

A várakozásokkal ellentétben a Red Magic 8 Pro széria nem mutatkozott be múlt pénteken, a végleges startdátumot pedig csak ma erősítette meg a gyártó. Majd pár órával később néhány hivatalos előzetest is közzétett, ami immár felfedi a december 26-án bemutatkozó készülék formatervét és a brand új logóját.


[+]

A szimbólumon nem változtattak sokat, de erőteljesebb lett, a márkamegnevezés viszont jelentősen letisztultabb és futurisztikusabb. A képek alapján mindkét stíluselem jellemző lesz a Red Magic 8 Pro és mondjuk Pro+ (a név még nem hivatalos) megjelenésére is. A határozott vonalvezetésű készülék egyfajta futurisztikus-indusztriális benyomást kelt a hatalmas, rejtett előlapi kamerás megjelenítővel és szinte érzékelhetetlen kávákkal, illetve a markáns, szögletes élekkel, amelyekről nem hiányoznak az érintésérzékeny játékvezérlők.

A jellegzetes HUD-stílusú hátlapi dizájnelemek remekül idézik a műfajt, mindazonáltal a formaterv és a rideg obszidián árnyalat elegáns és tekintélyt parancsoló megjelenést ad az eszköznek. Az átlátszó hátlappal szerelt megoldás idén sem marad el, így igény szerint gyönyörködhetünk a fizikai hűtőventilátorban, ami ennek örömére, ahogy azt már megszokhattuk, RGB LED megvilágítást is kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés