Hirdetés

Akciófigyelő: Új játékok és karácsonyi nyeremények az AppGalleryben

Négy új népszerű játék bukkant fel a Huawei alkalmazásboltjában és a karácsonyi nyereményjáték is elindult.

Rohamos tempóban fejlődik a HMS ökoszisztéma alkalmazásboltja, és ezt húzza alá a 2020-as év végén befutott négy népszerű játék felbukkanása az AppGallery kínálatában, amely egyébként 96 ezer tételnél jár és a legnépszerűbb háromezer mobilalkalmazás 85%-át felkínálja. A Playrix kertrendezős játékában, a Gardenscapesben Austin bőrébe bújva szépíthetjük a növényzetet és díszítést, titkok, új karakterek és állatok megismerésével.

Facebookkal bejelentkezve a játékot ott folytathatjuk Huawei telefonon, ahol korábban félbeszakítottuk, az AppGallery pedig a téli időszakban akár 20%-ig terjedő pénz visszatérítést is felkínál a Huawei készülékein, alkalmazáson belül vásárolva. 13 millió letöltésnél tart és már az AppGalleryben is elérhető a Lego Duplo World magyar nyelven az iskoláskor alatti és EduTech szegmensben, a játék pedig a 2-5 évesek fejlődési igényeinek megfelelő feladatokat és szórakoztató tanulást is felkínál építéssel, felfedezéssel és szerepjátékkal. A letöltés ingyenes.


[+]

A Dystopia: Contest of Heroes 2065-ba, egy poszt-apokaliptikus New Yorkba repíti a játékost, ahol multiplayer avatarunkat 3D-ben szabhatjuk igényünkre. A birodalomépítő játékban körzeteket kell elfoglalni és felszerelést gyűjtögetni, online ellenfeleinkkel szövetkezve vagy éppen legyőzve. A egyik játékkarakterhez Conor McGregor UFC bajnok adja a hangját. A Beatroot fejlesztőgárda számos verenysorozattal gyűjti egybe a játékosokat a planéta minden zegzugából. A Giblins: Fantasy Builder végül egy kastélyépítős stratégiai játék, ahol koboldra hasonlító, vicces lényekkel fejleszthetjük palotánkat, fegyvereinket vagy főzhetünk éppenséggel kombuchát, ha kedvünk tartja.

[+]

Az AppGallery emellett egészen az év végéig tartó nyereményjátékot is kínál, melynek részeként naponta ötször is lehet nyerni Huawei okoseszközöket és alkalmazásokban felhasználható krediteket. A december 11-én indult és 31-én, 23:59-kor véget érő játékhoz csak 18. életévünket kell betöltenünk, illetve magyar Huawei ID-vel rendelkezünk, amúgy a részvétel ingyenes. A játékos naponta 5, az akció időtartama alatt pedig legfeljebb 35 alkalommal nyerhet például P40 Lite, MatePad M5 Lite, Freebuds 3i vagy Watch GT 2 okoseszközt, esetleg Better me, Tinder, Vimage vagy Huawei Experience Store kreditet. A részvételhez és a nyereményjáték részleteihez csak ide kell kattintani.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés