Hirdetés

Akciófigyelő: TCL-lel bővült a Vodafone kínálta

Megjött a piros szolgáltató májusi árlistája, és bár a kiemelt ajánlatok nem változtak, a márkalista új taggal gyarapodott.

Ahogy az lenni szokott, a hónap első munkanapján, menetrendszerűen tette közzé friss árlistáját a Vodafone. Nincsenek változások a kiemelt ajánlatok terén, kedvező ár/érték arányú alternatívákból továbbra is a 100 ezer forint körüli Redmi Note 9T-t és 9 Prót, illetve a Galaxy A52-t és A72-t ajánlja a cég, de a Mi 10T Pro, és az ezeknél jelentősen drágább Galaxy S21 Ultra is a javasolt vételek közt van.


Továbbra sem csökken a Z Fold 2 ára [+]

A legolcsóbb okostelefonjuk továbbra is a Vodafone Smart E9, ami a mai androidos liga abszolút minimálprogramját foglalja magában Android Go rendszerrel, Cat.4-es LTE-vel, 28 nanométeres rendszerchippel, Cortex-A53-as processzorral és 1 GB RAM-mal, cserébe nagyon olcsó is: 18 ezer forint a feltöltőkártyás ára, de akár egy Go Mini előfizetéssel is elhozható 6090 forintért, a komolyabb tarifákhoz pedig 1 forintért elhozható. A legdrágább mobil még mindig a Samsung Galaxy Z Fold 2, ami jelenleg a hajítható mobilok csúcsát képviseli, cserébe borsos, 556 ezer forintos előfizetéses ára van (és ehhez is Go vagy Red Free kell), feltöltőkártyával pedig 584 ezer forintért lehet elhozni, 256 GB-os tárhellyel.

Nem csak a K42, hanem a komplett LG-paletta fenn van még az árlistán
Nem csak a K42, hanem a komplett LG-paletta fenn van még az árlistán [+]

Az LG mobilok továbbra is a listában vannak, és egyelőre nincs rájuk különösebb kedvezmény, elérhető a K22, a K41S, a K42, a K51S, a K61, de még a Velvet és a Wing is. A kifutók között megtaláljuk az iPhone 11 Prót, továbbra is húzós, 384 ezer forintos teljes listaáron, ráadásul csak a 64 GB-os tárhellyel, de szép lassan kifut a 132 ezer forintos alapárú Huawei P30, illetve a Galaxy S20-széria is.

TCL 20 SE
TCL 20 SE [+]

Az alsó-középkategóriás TCL 20 SE a magyar Vodafone-nál az első mobil ezzel a márkanévvel, és bár az 52 ezres alapára alig olcsóbb, mintha kártyafüggetlenül vennénk meg, már egy kisebb előfizetés mellé is havi szinten észrevétlen törlesztési lehetőségekkel lehet kalkulálni.

Azóta történt

Előzmények

  • TCL 20 SE - nagykép(ű)

    Az alsó középkategória nagyon nehéz műfaj, még friss lapkakészlettel és hatalmas kijelzővel sem garantált a siker, főleg, ha a konkurencia erősen rálicitál a felhasználói élményre.

  • Ütőképes újdonságok a TCL-től

    Három telefont mutattak be, ebből kettő nálunk is elérhető lesz, de kicsit még várni kell a megjelenésükre.

  • Bemutatkozott a TCL 20 5G és 20 SE

    A gyártó első 5G-képes modellje, illetve a hatalmas kijelzővel és 18 wattos gyorstöltéssel szerelt 20 SE is a CES-en került bemutatásra.

  • TCL 10L - a négy szürke

    Az amoledes 10 Pro után a szerényebb TCL 10L kerül sorra, amely komolyabb mezőnybe kevesebb karakterjeggyel nevez.

Hirdetés