2018. december 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

A Pixelre hasonlíthat a HTC U12 Life

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: SlashLeaks

A Google referenciamobiljaihoz hasonlóan kettéosztott hátlappal bukott le a HTC következő középkategóriása. Fontos frissítést kapott a nyomásérzékelős U12+.

Bár a HTC-re gazdasági fronton mostanság rájár a rúd, amelyen a túlárazott Desire mobilok sem segítenek, a tajvaniak természetesen azon vannak, hogy mihamarabb kimásszanak a gödörből. Egy múltheti, 432 megabájtos U12+ frissítésnek például az a célja, hogy a sokat vitatott, nyomásérzékelős gombokkal szerelt csúcsmobilt vonzóbbá tegye. Az update állítólag sokat javít a billentyűk működésén és az üzemidőn, valamint előrelépést hoz a mindennapos teljesítmény frontján is. Emellett elérhetővé vált az automatikus zoomfunkció és nincs többé időkorlátja a 4K felvételnek, 30 FPS-sel.


(forrás: SlashLeaks)

Az üdvözölendő frissítés mellett a gyártó a termékpaletta bővítésén is dolgozik, és mivel a tavalyi U11 Life-fal alapvetően elégedettek voltunk, a folytatása méltó készülék lehet a gyártó régi nagy nevéhez. Legutóbb azt hallottuk, hogy az U12 Life 6"-es, szenzorszigettel meg nem szakított FHD+ panellel érkezik, a hátlapon 16 + 5 megapixeles kamerákkal, a házon belül pedig Snapdragon 636-tal és 3600 mAh-s teleppel. Ehhez most a SlashLeaksen bukkant fel némi adalékanyag, méghozzá a fenti vázlat formájában, amely hátul a Pixelhez hasonló, kettéosztott dizájnmegoldást sejtet. Természetesen, annak idején a HTC is kivette a részét a Pixelek megalkotásából, szóval nem ismeretlen nekik ez a fajta kivitel. Persze Pixel mobil még nem volt dupla hátlapi kamerával, és állítólag idén se lesz.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.