A Pixelre hasonlíthat a HTC U12 Life

Bár a HTC-re gazdasági fronton mostanság rájár a rúd, amelyen a túlárazott Desire mobilok sem segítenek, a tajvaniak természetesen azon vannak, hogy mihamarabb kimásszanak a gödörből. Egy múltheti, 432 megabájtos U12+ frissítésnek például az a célja, hogy a sokat vitatott, nyomásérzékelős gombokkal szerelt csúcsmobilt vonzóbbá tegye. Az update állítólag sokat javít a billentyűk működésén és az üzemidőn, valamint előrelépést hoz a mindennapos teljesítmény frontján is. Emellett elérhetővé vált az automatikus zoomfunkció és nincs többé időkorlátja a 4K felvételnek, 30 FPS-sel.


(forrás: SlashLeaks)

Az üdvözölendő frissítés mellett a gyártó a termékpaletta bővítésén is dolgozik, és mivel a tavalyi U11 Life-fal alapvetően elégedettek voltunk, a folytatása méltó készülék lehet a gyártó régi nagy nevéhez. Legutóbb azt hallottuk, hogy az U12 Life 6"-es, szenzorszigettel meg nem szakított FHD+ panellel érkezik, a hátlapon 16 + 5 megapixeles kamerákkal, a házon belül pedig Snapdragon 636-tal és 3600 mAh-s teleppel. Ehhez most a SlashLeaksen bukkant fel némi adalékanyag, méghozzá a fenti vázlat formájában, amely hátul a Pixelhez hasonló, kettéosztott dizájnmegoldást sejtet. Természetesen, annak idején a HTC is kivette a részét a Pixelek megalkotásából, szóval nem ismeretlen nekik ez a fajta kivitel. Persze Pixel mobil még nem volt dupla hátlapi kamerával, és állítólag idén se lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Snapdragon 636-tal érkezhet a HTC U12 Life

    Az új modell a középkategóriás palettát bővítheti, amire szükség is van, mert a két Desire 12 nem túl versenyképes arrafelé.

  • Zack ránézett a HTC U12+-ra is

    Márpedig Zack nem kesztyűs kézzel szokott ránézni dolgokra, most is sikerült kárt tennie a HTC csúcskészülékében.

  • A HTC U12+ is kaphat áttetsző burkolatú variánst

    Az U11+ egyik különleges színvariációja némi betekintést nyújtott a phablet gyomrába. A kivitel sokaknak tetszett, és a tippek szerint az U12+ is kap ilyen kiszerelést.

  • HTC U11 Life - életrevaló

    A HTC U11 sorozat középkategóriás modellje az Android One program keretében tiszta rendszert és legalább két éves terméktámogatást garantál, de az Edge Sense - szorongatós funkciók sem maradtak ki.

Hirdetés