Iskolakezdés előtt befut az U12 Life

Az utóbbi hetekben számos információ elhangzott a szakmai berkekben U12 Life néven emlegetett okostelefonról, ami az egyébként kifejezetten jól sikerült U11 Life-ot válthatja, 1080 x 2160 pixeles, 6"-es képernyővel, Snapdragon 636-tal és 4/64 GB-os RAM/tárhely kiosztással. Említésre került a 16 + 5 megapixeles hátlapi kamera, a 13 megapixeles előlapi modul, a 3600 mAh-s telep és az IP67-es védelem. Ám ennél is érdekesebb volt a pletyka, miszerint az U12 Life-ot nem maga a HTC gyártja le, hanem egy bérgyártó.

Hat nap múlva kiderül, a fentiekből mi igaz és mi nem, a HTC ugyanis közzétett egy sokat sejtető Twitter-képet, rajta egy hatalmas U betűvel és az augusztus 30-ai dátummal. Ez pont egybeesik a berlini IFA időszakával, úgyhogy, ha valóban érkezik egy új készülék, mondjuk a fenti névvel és paraméterekkel, és még ki is állítják a német fővárosban, feltétlenül lencsevégre kapjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Nem a HTC gyártja a kövező HTC mobilt?

    Elképzelhető, hogy az U12 Life bérgyártásban készül.

  • A Pixelre hasonlíthat a HTC U12 Life

    A Google referenciamobiljaihoz hasonlóan kettéosztott hátlappal bukott le a HTC következő középkategóriása. Fontos frissítést kapott a nyomásérzékelős U12+.

  • HTC U12+ - egy gombolat bánt engemet

    Mutatós küllem, por- és vízálló védelem, gyors működés, remek kamerák és elsőrangú multimédiás képességek – minden stimmelt, aztán a HTC megnyomta a digitális pánikgombot.

  • HTC U11 Life - életrevaló

    A HTC U11 sorozat középkategóriás modellje az Android One program keretében tiszta rendszert és legalább két éves terméktámogatást garantál, de az Edge Sense - szorongatós funkciók sem maradtak ki.

Hirdetés